Nexomon Extinction update patch notes

Nexomon Extinction update patch notes

Nexomon Extinction heeft een nieuwe update gekregen met een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe inhoud. Een nieuwe missiereeks na de game en 46 nieuwe dieren zijn beschikbaar voor spelers.

Nexomon Extinction patch-opmerkingen:

Temmers! Er is een nieuwe missiereeks na de game toegevoegd, evenals 46 extra Nexomon!

Je moet aan de volgende voorwaarden voldoen om de gebeurtenissen na de game te activeren:

  • Heb het grote verhaal af.
  • Sidequests 11, 35 en 36 zijn voltooid.

Dan kun je naar het weeshuis gaan en de zoektocht beginnen! Deze inhoudsupgrade omvat:

  • 46 nieuwe Nexomon, inclusief kosmische varianten
  • Er is nu een nieuw gebied speelbaar.
  • Een lokmechanisme (ontgrendeld in de nieuwe missiereeks) dat de verschijningssnelheid van een bepaalde Nexomon met 15 keer verhoogt!
  • Een nieuwe winkel (de Talking Tree) waar je items kunt kopen zoals de Portable Warpstone en Portable Storage!
  • Er is een nieuwe reeks kernen beschikbaar na specifieke gebeurtenissen in het nieuwe gebied.

Ontmoetingen in de nieuwe zone hebben hogere statistieken en hun niveau zal worden geschaald met je sterkste partijlid (minimum level 70), maar ze zullen dubbele EXP opleveren. Bereid je voor op een nieuwe uitdaging in het Nexomon-universum!

Over Nexomon Extinction

Het begin van een nieuw verhaal

Nexomon: Extinction is een terugkeer naar traditionele monstervangspellen, boordevol nieuwe plot, gekke personages en meer dan 300 verschillende Nexomon om te vangen en te koesteren.

Terwijl de sterke tiran Nexomon vecht voor heerschappij over de mensheid en de dieren, staat de aarde op de rand van vernietiging. Sluit je aan bij de Tamer’s Guild en ga op een epische missie om de wereld opnieuw in evenwicht te brengen voordat alle hoop vervlogen is…

Begin je reis – Verlaat het weeshuis waar je bent opgegroeid, kies je eerste Nexomon en begin je leven als temmer.

Ontdek een wereld vol met Nexomon — val en tem 381 Nexomon met sterke evoluties uit negen elementaire categorieën.

Doe mee aan de strijd – Tyrant Nexomon zwerft vrij rond en de Tamer’s Guild wordt naar het breekpunt geduwd; kun jij het tij van de strijd keren?

Tyrannen en gevechtstrainers – Neem het in prachtig geïllustreerde turn-based gevechten op tegen potentiële uitdagers en angstaanjagende tegenstanders.

Ontdek nieuwe situaties – Van uitgedroogde woestijnen tot ijskoude toendra, onderhandel over moeilijke omgevingen en beheers hun effecten op je Nexomon.

Dompel jezelf onder in het Nexomon-rijk – ontdek mysteries, ga op nevenavonturen en ontmoet een cast van kleurrijke mensen.

Werk hard om de beste te worden – De omgeving om je heen zal veeleisender worden naarmate je doorgaat, en zelfs verslagen trainers komen sterker terug dan voorheen en staan ​​te popelen om weer te vechten!

De update van juni 2022 van Nexomon Extinction is momenteel beschikbaar voor alle Switch-gamers.

Ad