Nexomon: Extinction wordt op 28 augustus gelanceerd

Nexomon: Extinction wordt op 28 augustus gelanceerd

PQube heeft bevestigd dat Nexomon: Extinction op 28 augustus 2020 wordt gelanceerd, of over een maand vanaf nu.

Nexomon: Extinction, de door Pokemon geïnspireerde titel, laat spelers duiken in een diverse wereld van meer dan 300 Nexomon – met een verscheidenheid aan Nexomon-types zoals Wind, Fire, Ghost en meer om te verzamelen!

Over Nexomon: Extinction

Nexomon: extinctie is een terugkeer naar klassieke monstervangspellen, compleet met een gloednieuw verhaal, excentrieke personages en meer dan 300 unieke nexomon voor Trap en tam. De wereld staat op het punt van uitsterven als machtige Tyrant nexomon vecht voor heerschappij over mensen en monsters. Word lid van de Guild of Tamers en begin een epische reis om de balans te herstellen voordat alle hoop verloren is …

Begin je reis: verlaat het weeshuis waarin je bent opgegroeid, kies je eerste nexomon en begin je leven als tammer.

Verken een wereld vol met nexomon: val en tem meer dan 300 gloednieuwe nexomon uit elf elementaire typen, met krachtige evoluties. Screenshot van Nexomon

Doe mee aan de strijd: Tyrant nexomon zwerft gratis en het Gilde van tamers is tot het uiterste uitgerekt, kun jij het tij van de strijd veranderen?

Gevechtstrainers en tirannen: neem het op en neem het op tegen potentiële uitdagers en gevaarlijke vijanden in prachtig geanimeerde turn-based gevechten.

Nexomon: Extinction wordt zowel digitaal als fysiek uitgebracht.

Ad