Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection – Fysieke release

Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection – Fysieke release

Monstertrainingfans kunnen binnenkort een dubbele dosis Nexomon-geweldigheid in de winkelrekken verwachten!

Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection — een nieuwe fysieke release die zowel Nexomon als Nexomon: Extinction op één cartridge zal bevatten — is aangekondigd door PQube

video
play-rounded-fill

Over Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection

Keer terug naar het traditionele vastleggen van monsters en beleef het hele Nexomon-verhaal opnieuw met twee epische avonturen in één!

Honderden Nexomon moeten worden bevochten en getemd! Met meer dan 600 Nexomon van negen elementaire soorten om te ontdekken via wilde ontmoetingen en op niveaus gebaseerde evolutie, is het eenvoudig om een ​​team samen te stellen dat bij je speelstijl past.

Kenmerken

  • Ontdek een enorme en diverse wereld: het universum van Nexomon is enorm en divers, variërend van ijskoude toendra en uitgedroogde woestijn tot rijke bossen en prachtige stranden.
  • Sluit nieuwe bondgenoten en vecht tegen verschrikkelijke vijanden: een held is niets zonder metgezellen aan hun zijde en vijanden die elke stap proberen te belemmeren! Nexomon heeft een diverse cast van intrigerende personages en verhalende wendingen in een wereldomspannend verhaal van goed versus kwaad.
  • Verkrijg de titel van Nexomon-grootmeester: van een bescheiden begin met een gevarieerde set beginnende Nexomon tot het samenstellen van de perfecte ploeg. Om de planeet te behouden, moet je je een weg naar de overwinning vechten!
Ad