Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection komt eraan

Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection komt eraan

Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection’s uitgever PQube en ontwikkelaar Vewo Interactive hebben de definitieve releasedatum van de game bekendgemaakt. De lanceringsdatum is 26 augustus 2022.

Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je hier twee spellen. De twee monstervangende games Nexomon en Nexomon: Extinction worden gecombineerd op de markt gebracht. Daarnaast zullen Prismazor, Carnagrius en Jeeta worden opgenomen als materiaal na de game.

Over Nexomon + Nexomon: Extinction: Complete Collection

– De beste eigenschappen van beide games: ervaar beide games in één bundel – creëer het perfecte team! Vang, ontwikkel en verzamel meer dan 300 verschillende Nexomon in het hoofdspel en 380 in Nexomon: Extinction – Select Your Beginning Nexomon: Er zijn 7 verschillende dieren om uit te kiezen in Nexomon en 9 in Nexomon: Extinction

– Diep en opwindend turn-based vechtsysteem – Verken 10 kleurrijke locaties van de NexoWorld op een reis van epische proporties.

Zowel Nexomon als Nexomon: Extinction zijn momenteel beschikbaar in de eShop, maar ze zullen in één doos op de markt worden gebracht.