Next Level Games heeft vacatures voor nieuwe projecten

Next Level Games heeft vacatures voor nieuwe projecten

Ontwikkelaar Next Level Games , die onlangs werd overgenomen door Nintendo, kondigden op Twitter aan dat ze momenteel op zoek zijn naar een aantal bekwame mensen om hen te helpen bij het ontwikkelen van toekomstige projecten.

De getalenteerde studio zegt op zoek te zijn naar een producer, manager kunstproductie, UI-artiest, hoofdtestingenieur en meer. De laatste game die door Next Level Games werd ontwikkeld, was de spookachtige Luigi’s Mansion 3 voor de Nintendo Switch, die het heel, heel erg goed deed.

Over Next Level Games

Next Level Games is een onafhankelijke ontwikkelaar van videogames in de prachtige stad Vancouver, Canada. Ze werken al meer dan 15 jaar nauw samen met Nintendo en hebben bekroonde titels ontwikkeld voor de Nintendo Switch, Wii, 3DS. Daarvoor ontwikkelde Next Level Games bekroonde games op de Xbox en PS3.

Maar Next Level Games hebben niet alleen prijzen gewonnen voor onze games, ze worden ook erkend als een geweldige plek om te werken. Next Level Games begrijpen hoe belangrijk een gezonde bedrijfscultuur is voor een goede werkomgeving. Dat is de reden waarom Next Level Games ego’s aan de deur laten en ieders ideeën en meningen worden gewaardeerd.