Ni No Kuni Wrath Of The White Witch trailer

Ni No Kuni Wrath Of The White Witch trailer

Tijdens E3 2019 bevestigde Bandai Namco dat de originele Ni No Kuni: Wrath of the White Witch op weg is naar Nintendo Switch.

video

De game werd oorspronkelijk in 2011 uitgebracht voor PlayStation 3 en nodigt spelers uit om een jongen genaamd Oliver te volgen op zijn reis naar een andere wereld waar familieleden en vijanden wonen, in de hoop zijn moeder terug te brengen uit een parallel universum na een tragisch incident.

Het is gepland voor Nintendo Switch op 20 september.

Over Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch, een hartverwarmend verhaal van een jonge jongen genaamd Oliver, die op reis gaat in een parallelle wereld in een poging om zijn moeder terug te brengen uit de dood.

Onderweg maakt Oliver nieuwe vrienden en neemt hij veel van de prachtige wezens over die de wereld bevolken, waardoor hij wordt aangemoedigd andere schepselen namens hem te verslaan, terwijl hij zich opneemt tegen formidabele vijanden.

Ontwikkeld door LEVEL-5 met animatie van de legendarische Studio Ghibli, Ni no Kuni: Wrath of the White Witch combineert prachtige geanimeerde beelden, meesterlijke vertellingen en een overweldigende score in een episch RPG-avontuur als geen ander.