Nicalis-games in de uitverkoop! Tot wel 66% korting!

Nicalis-games in de uitverkoop! Tot wel 66% korting!

Van 30 januari tot en met 13 februari kun je in de Nintendo eShop speciale korting krijgen op een aantal games van Nicalis.

De meeste zijn verkrijgbaar voor de helft van de normale prijs, en sommige zelfs voor nóg minder!

Nicalis highlights!

Allereerst is er Cave Story+, de beste versie van de populaire platformgame die het begin van een revolutie in indiegaming inluidde. Weet jij de kwaadaardige dokter een halt toe te roepen en de onschuldige Mimiga te redden?

Een ander afgeprijsd juweeltje is The Binding of Isaac: Afterbirth+, de diepgaande twin-stick shooter die het hele genre nieuw leven heeft ingeblazen. Verken eindeloze dungeons vol actie en gevaar! En er zijn nog meer Nicalis-games in de aanbieding!

Wat te denken van VVVVVV, de actiegame die de zwaartekracht tart?  De epische hack-‘n’-slashgame in retrostijl Tiny Barbarian DX? Het innemende puzzelavontuur Ittle Dew 2+? De ultra-uitdagende platformer The End Is Nigh? Of het bloedstollende, eindeloos scrollende Knight Terrors?

Als je al aan het overwegen was om een van deze games te halen voor je Nintendo Switch, dan is dit het moment om toe te slaan!

Deze actie loopt op 13 februari af, dus wacht niet te lang!