Nickelodeon All-Star Brawl – Gratis alternatieve kostuums komen eraan

Nickelodeon All-Star Brawl – Gratis alternatieve kostuums komen eraan

Nickelodeon All-Star Brawl-fans zullen binnenkort in staat zijn om het in de toekomst uit te vechten met een aantal frisse nieuwe kostuums. De ontwikkelaars van de game hebben onthuld dat er binnenkort gratis alternatieve kostuums naar de game komen.

Als eerste preview deelden ze een teaser van een outfit voor Spongebob Squarepants – wat hem een ​​frisdrank-drinkende hoed geeft:

Over Nickelodeon All-Star Brawl

Voer het uit als je favoriete Nickelodeon-personages in bombastische platformgevechten! Met een krachtige cast van helden uit het Nickelodeon-universum, neem je het op tegen alle sterren van SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats en meer om de ultieme dominantie van animaties te bepalen.

Met unieke bewegingen en aanvallen geïnspireerd op hun persoonlijkheden, heeft elk personage een individuele speelstijl die eindeloze actie mogelijk maakt voor Nickelodeons legioen fans. Selecteer je favoriet en laat de intense vechtpartijen beginnen met online en lokale multiplayer-actie.

Functies

  • Speelbare personages zijn onder meer SpongeBob, Lincoln Loud, Ninja Turtles Michelangelo en Leonardo, Oblina uit Aaahh!!! Echte monsters, Invader Zim en nog veel meer!
  • 20 themalevels zoals Jellyfish Field uit de Spongebob Squarepants-serie, Technodrome uit de Teenage Mutant Ninja Turtles-serie en nog veel meer!
  • Elk personage biedt een compleet andere en innovatieve speelstijl en bewegingsset gebaseerd op hun lieve persoonlijkheden
  • Vecht lokaal tegen je vrienden met maximaal 4 spelers tegelijk of in online competitieve multiplayer
Ad