Nickelodeon All-Star Brawl – Helga Pataki en Danny Phantom showcases

Nickelodeon All-Star Brawl – Helga Pataki en Danny Phantom showcases

Gamemill Entertainment heeft nieuwe trailers gedeeld voor Nickelodeon All-Star Brawl, waarin een aantal van de vele speelbare vechters in de schijnwerpers staan. De nieuwste trailers zetten Helga Pataki van Hey Arnold in de schijnwerpers! en Danny Fenton van Danny Phantom.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Lees alles over de bewegingen en mechanica van Danny Phantom en Helga Pataki van de ontwikkelaars achter Nickelodeon All-Star Brawl.

Over Nickelodeon All-Star Brawl

Voer het uit als je favoriete Nickelodeon-personages in bombastische platformgevechten! Met een krachtige cast van helden uit het Nickelodeon-universum, neem je het op tegen alle sterren van SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats en meer om de ultieme animatiedominantie te bepalen.

Met unieke bewegingen en aanvallen geïnspireerd op hun persoonlijkheden, heeft elk personage een individuele speelstijl die eindeloze actie mogelijk maakt voor Nickelodeons legioen fans. Selecteer je favoriet en laat de intense vechtpartijen beginnen met online en lokale multiplayer-actie.

  • Speelbare personages zijn SpongeBob, Lincoln Loud, Ninja Turtles Michelangelo en Leonardo, Oblina uit Aaahh!!! Echte monsters, Invader Zim en nog veel meer!
  • 20 themalevels zoals Jellyfish Field uit de Spongebob Squarepants-serie, Technodrome uit de Teenage Mutant Ninja Turtles-serie en nog veel meer!
  • Elk personage biedt een compleet andere en innovatieve speelstijl en bewegingsset gebaseerd op hun lieve persoonlijkheden
  • Vecht lokaal tegen je vrienden met maximaal 4 spelers tegelijk of in online competitieve multiplayer

Nickelodeon All-Star Brawl wordt op 5 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch.