Nickelodeon All-Star Brawl komt 5 Oktober

Nickelodeon All-Star Brawl komt 5 Oktober

Nickelodeon All-Star Brawl lijkt een leuk spel te zijn met een fantasierijke cast van stripfiguren. Een officiële releasedatum is niet officieel aangekondigd door ontwikkelaar Ludosity, maar er staat wel een releasedatum op de gamepagina van Nintendo of America en deze staat op 5 oktober vermeld.

Dat is niet alles, want het officiële Twitter-account voor Nickelodeon All Star Brawl heeft de lijst met bewegingen voor de iconische SpongeBob Squarepants weergegeven, die je hieronder kunt bekijken.

Over Nickelodeon All-Star Brawl

Voer het uit als je favoriete Nickelodeon-personages in bombastische platformgevechten! Met een krachtige cast van helden uit het Nickelodeon-universum, neem je het op tegen alle sterren van SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats en meer om de ultieme animatiedominantie te bepalen.

Met unieke bewegingen en aanvallen geïnspireerd op hun persoonlijkheden, heeft elk personage een individuele speelstijl die eindeloze actie mogelijk maakt voor Nickelodeons legioen fans. Selecteer je favoriet en laat de intense vechtpartijen beginnen met online en lokale multiplayer-actie.

Functies

  • Speelbare personages zijn SpongeBob, Lincoln Loud, Ninja Turtles Michelangelo en Leonardo, Oblina uit Aaahh!!! Echte monsters, Invader Zim en nog veel meer!
  • 20 themalevels zoals Jellyfish Field uit de Spongebob Squarepants-serie, Technodrome uit de Teenage Mutant Ninja Turtles-serie en nog veel meer!
  • Elk personage biedt een compleet andere en innovatieve speelstijl en bewegingsset gebaseerd op hun lieve persoonlijkheden
  • Vecht lokaal tegen je vrienden met maximaal 4 spelers tegelijk of in online competitieve multiplayer