Nickelodeon All-Star Brawl – Nigel Thornberry Showcase

Nickelodeon All-Star Brawl – Nigel Thornberry Showcase

Gamemill Entertainment heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Nickelodeon All-Star Brawl waarin een van de vele speelbare vechters wordt belicht. De nieuwste trailer zet Nigel Thornberry van The Wild Thornberrys in de schijnwerpers, waar de ontwikkelaars van de game uitleg geven over de verschillende bewegingen en mechanica die hij in de game gebruikt.

video
play-rounded-fill

Over Nigel Thornberry

Nigel Thornberry, patriarch van de gelijknamige wilde Thornberrys, is een van de vreemdste personages in Nickelodeon All-Star Brawl. Eerder vandaag brachten de ontwikkelaars achter deze cartoonachtige platformvechter een overzicht uit van de moveset van de natuurdocumentaire, inclusief een heel groot eerbetoon aan de onbetwiste koning van het genre, Super Smash Bros.

“[Nigel] slaat zijn tegenstanders met waanzinnige kracht en maakt ze vaak ter plekke af”, zegt communitymanager Thaddeus Crews, die de aanval uitlegt. “Pas op dat deze zet een kleine hitbox heeft en lang [herstel], waardoor hij behoorlijk kwetsbaar is als hij mist.”

Over Nickelodeon All-Star Brawl

Voer het uit als je favoriete Nickelodeon-personages in bombastische platformgevechten! Met een krachtige cast van helden uit het Nickelodeon-universum, neem je het op tegen alle sterren van SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats en meer om de ultieme animatiedominantie te bepalen. Met unieke bewegingen en aanvallen geïnspireerd door hun persoonlijkheden, heeft elk personage een individuele speelstijl die eindeloze actie mogelijk maakt voor Nickelodeons legioen fans. Selecteer je favoriet en laat de intense vechtpartijen beginnen met online en lokale multiplayer-actie.

Nickelodeon All-Star Brawl wordt op 5 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch.