Nickelodeon All-Star Brawl onthuld Shredder

Nickelodeon All-Star Brawl onthuld Shredder

Shredder van Teenage Mutant Ninja Turtles is het nieuwste speelbare personage voor Nickelodeon All-Star Brawl, volgens GameMill, Ludosity en Fair Play Labs. Daarnaast is er een nieuw podium met de populaire spelshow Double Dare.

Garfield werd vorige maand onthuld en geïntroduceerd als een nieuw personage voor Nickelodeon All-Star Brawl. Shredder zet momenteel de traditie voort om gratis spullen te verstrekken.

video
play-rounded-fill

Shredder voegt zich toen aan het team

Oblina, Aang, Toph Beifong, CatDog, Danny Phantom, Garfield, Helga Pataki, Zim, Korra, Lincoln Loud, Lucy Loud, Ren and Stimpy, Powdered Toast Man, Reptar, SpongBob SquarePants, Patrick Star, Sandy Cheeks, Leonardo , Michelangelo, April O’Neil en Nigel Thornberry zijn enkele van de andere speelbare personages in Nickelodeon All-Star Bra. In de toekomst is het team van plan om het kampioenschap te ondersteunen met nog meer vechters, en we laten het je weten zodra ze zijn onthuld.

Shredder zou beschikbaar moeten zijn voor alle Nintendo Switch-bezitters in Nickelodeon All-Star Brawl.

Over Nickelodeon All-Star Brawl

Vecht in spectaculaire platformgevechten als je favoriete Nickelodeon-personages! Neem het op tegen alle sterren van SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom en Aaahh!!! met een krachtige selectie Nickelodeon-helden. Om de ultieme overheersing van animaties tot stand te brengen, hebben we gekeken naar shows als Real Monsters, The Wild Thornberries, Hey Arnold!, Rugrats en meer. Elk personage heeft een eigen speelstijl, met unieke sets en aanvallen die zijn geïnspireerd op hun persoonlijkheden, wat zorgt voor grenzeloze actie voor Nickelodeon’s leger van fans. Kies je favoriet en bereid je voor op een aantal furieuze vechtpartijen in online en lokale multiplayer-gevechten.

  • 20 themalevels, waaronder het Jellyfish Field van Spongebob Squarepants, het Technodrome van Teenage Mutant Ninja Turtles en nog veel meer!
  • Elk personage heeft een unieke en inventieve speelstijl en bewegingen op basis van hun innemende persoonlijkheden.
  • Lokale multiplayer-gevechten met maximaal vier spelers zijn beschikbaar, evenals online competitieve multiplayer.

De Nintendo Switch-versie van Nickelodeon All-Star Brawl is nu beschikbaar.