Nickelodeon All-Star Brawl – Powdered Toastman Showcase

Nickelodeon All-Star Brawl – Powdered Toastman Showcase

Gamemill Entertainment heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Nickelodeon All-Star Brawl waarin een van de vele speelbare vechters wordt belicht. De nieuwste trailer zet Powdered Toastman van Ren & Stimpy in de schijnwerpers.

De ontwikkelaars van het spel leggen de verschillende bewegingen en mechanica uit die hij in het spel gebruikt.

video
play-rounded-fill

Over Powdered Toastman

Powdered Toast Man is een superheld die te zien is in “Powdered Toast Man”. Hij is een extreem dramatische en zich niet bewust zijnde burgerwacht en woordvoerder van Powdered Toast, de ontbijttraktatie die “net als zaagsel smaakt”.

Hij was gebaseerd op een door Frank Zappa geïnspireerd personage. Powdered Toast Man verscheen in verschillende Powdered Toast commercials binnen The Ren & Stimpy Show, en speelde in twee afleveringen van de show, “Powdered Toast Man vs. Waffle Woman” en “Powdered Toast Man” (met een gastoptreden van Frank Zappa als de paus). Vreemd genoeg smaakt Toast in poedervorm niet goed, tenzij Toast Man er een scheet op laat voordat het wordt geconsumeerd.

Hij bezit traditionele superkrachten zoals vliegen en een aantal niet-traditionele (bijvoorbeeld superwinderigheid, het vermogen om toastspaanders van zijn hoofd te schrapen). Hij kan vliegen door zichzelf uit een broodrooster te lanceren of een gezonde hoeveelheid winderigheid af te geven. Hij kan achteruit of schuin vliegen.

Zijn slogan is “Laat alles aan mij over!” Powdered Toast Man verbergt zijn ware identiteit achter de gedaante van Pastor Toastman, een “coole” jeugddiaken. Zijn oproep tot actie is het schreeuwen van zijn naam, met aanzienlijke nadruk op de “man”.

Nickelodeon All-Star Brawl wordt op 5 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch.