Nickelodeon All-Star Brawl – Reptar Showcase

Nickelodeon All-Star Brawl – Reptar Showcase

Fanbyte heeft een nieuwe trailer gedeeld voor Nickelodeon All-Star Brawl waarin een van de vele speelbare vechters wordt belicht. De nieuwste trailer zet Reptar van Rugrats in de schijnwerpers, waar een van de ontwikkelaars van het spel uitleg geeft over de verschillende bewegingen en mechanica die hij in het spel gebruikt.

video
play-rounded-fill

Een kijkje in Rugrats’ Reptar, een zware, langzame harde slagman in deze exclusieve Nickelodeon All-Star Brawl-gameplay! Bekijk de bespotting, neutrale bewegingen en speciale aanvallen van deze gigantische groene hagedis!!!

Over Reptar

Reptar is een fictief dinosauruspersonage uit de Amerikaanse tv-serie Rugrats. Tommy en de andere baby’s kijken naar hem op. Hij verscheen in de televisieseries, films en videogames binnen de Rugrats-franchise.

Reptar is een groene dinosaurus (en verschijnt soms in roodviolet en lila) met ronde, blauwe aarachtige aanhangsels op zijn rug en ademt vuur, waardoor hij opzettelijk op Godzilla lijkt en deze vervalst. Hij fungeert als de titulaire hoofdrolspeler van de franchise met dezelfde naam.

Over Nickelodeon All-Star Brawl

Voer het uit als je favoriete Nickelodeon-personages in bombastische platformgevechten! Met een krachtige cast van helden uit het Nickelodeon-universum, neem je het op tegen alle sterren van SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, The Wild Thornberrys, Hey Arnold!, Rugrats en meer om de ultieme animatiedominantie te bepalen.

Met unieke bewegingen en aanvallen geïnspireerd op hun persoonlijkheden, heeft elk personage een individuele speelstijl die eindeloze actie mogelijk maakt voor Nickelodeons legioen fans. Selecteer je favoriet en laat de intense vechtpartijen beginnen met online en lokale multiplayer-actie.

Nickelodeon All-Star Brawl wordt op 5 oktober gelanceerd voor Nintendo Switch.