Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway – Launch trailer

Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway – Launch trailer

Na het debuut van de game werd een gloednieuwe Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway-lanceringsvideo beschikbaar gesteld. De race-actie, selecteerbare personages en andere functies worden gemarkeerd.

video
play-rounded-fill

Over Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway

Nickelodeon Kart Racers is volledig herbouwd en opnieuw ontworpen, en het is terug en beter dan ooit! Op circuits gebaseerd op klassieke Nickelodeon-programma’s zoals SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Avatar: The Last Airbender en meer, drift, glijd en boost je je een weg naar de finish.

Kenmerken

  • Meer dan 40 bekende Nickelodeon-personages vormen de selectie, en stemacteren is een belangrijke primeur voor Nickelodeon Kart Racers!
  • Zet je kart of nieuwe fiets om in een waterscooter om over onbekend terrein te varen.
  • Onvoorstelbaar hoge mate van personalisatie Verander de stukken van Raphael en verf, koppel hem met de Reptar-mobiel of verken alle andere talloze mogelijke combinaties!
  • 90 bemanningsleden met verschillende vaardigheden die zijn afgestemd op jouw speelstijl.
  • 36 verschillende circuits, zowel nieuw als vintage, met intense alternatieve banen bedekt met slijm. Intense split-screen lokale en internetmultiplayer terwijl je het opneemt tegen andere racers in een met chaos gevulde arena-modus!

Op 14 oktober werd zowel een fysieke als een digitale versie van Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway uitgebracht.