Nieuwe Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle trailer

Nieuwe Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle trailer

Inti Creates, ontwikkelaar achter de Master Blaster Zero-franchise, heeft een frisse nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle.

De trailer geeft fans ook een voorproefje van de Japanse stemmencast.

video
play-rounded-fill

Over Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle

De Blaster Master Zero Trilogy: MetaFight Chronicle bevat alle drie de games in één pakket, compleet met de gloednieuwe Japanse voice-acting. Deze fysieke release wordt ook geleverd met alle downloadbare content van de serie, waaronder nieuwe speelbare personages en meer.

Blaster Master Zero

Op een dag ontdekte een jonge man genaamd Jason Frudnick, bekend als een genie op het gebied van robottechnologie, een vreemd wezen dat hij nog nooit eerder had gezien. Er zijn geen gegevens van dit mysterieuze wezen gevonden, dus Jason gaf het de naam “Fred” en nam het mee naar zijn laboratorium om het nauwlettend te observeren.

Kort daarna gebeurde er een ongeluk in het lab en wist Fred te ontsnappen. Fred sprong in een gat dat schijnbaar uit het niets verscheen. Jason volgde en voordat hij het wist, bevond hij zich in een grot waar het gevechtsvoertuig “SOPHIA III” op hem wachtte.

Met zijn nieuwsgierigheid in dit ongelooflijk high-tech voertuig gewekt, sprong Jason naar het buitenland SOPHIA III en begon zijn avontuur in de uitgestrekte ondergrondse wereld op zoek naar Fred.

Blaster Master Zero II

Mutant schietactie is terug! Ga met Jason, Eve en Fred mee op een intergalactische reis!

De side-scrolling/top-down hybride actie-avontuur gameplay keert terug met een gloednieuw vervolg op “Blaster Master Zero”!

Ervaar het nog niet eerder vertelde verhaal van Jason en Eva nadat ze de gemuteerde plaag van de aarde hebben verslagen terwijl ze zich in de diepte van de ruimte wagen in hun nieuwe gevechtstank, “GAIA-SOPHIA”!

Het verhaal van Blaster Master Zero 2 begint een paar maanden na de gebeurtenissen van de eerste game (uitgebracht op 9 maart 2017), waarin de hoofdpersoon Jason planeet Aarde redt van de mutanten. Eve is geïnfecteerd door gemuteerde cellen die langzaam haar lichaam aantasten, dus samen met Jason en Fred gaan ze aan boord van G-SOPHIA en beginnen aan een intergalactische reis naar Eve’s thuisplaneet Sophia, in de hoop een remedie te vinden voor de mutante infectie.< /p>

Een perfecte mix van actie-avontuur door de ruimte en de kenmerkende Blaster Master-gameplay creëert een formule voor een leuke nieuwe ervaring.

Blaster Master Zero III

Seriehoofdpersoon Jason reist naar waar de serie allemaal begon, de planeet Sophia, om de serieheldin Eve te redden in het laatste deel van het verhaal!

Het zal op 29 juli beschikbaar zijn voor Nintendo Switch in Japan. Nog geen bericht over de westerse releasedatum.

Ad