Nieuwe content: Among Us-update voor 1 april met verbeterde paardenmodus

Nieuwe content: Among Us-update voor 1 april met verbeterde paardenmodus

Vier 1 april met de nieuwste update van Among Us, versie 2023.3.28. De update brengt nieuwe cosmetica, waaronder hoeden, naamplaatjes en vizieren, die verkrijgbaar zijn in de in-game winkel. De Horse Mode keert terug met verbeteringen voor de viering van April Fools’ Day. De update bevat ook bugfixes en verbeteringen, zoals Task Arrows-fix, Right Hand Man kill-animatieverbeteringen en Practice game reset-functie. Bovendien is de compatibiliteit van de nieuwe update met de Nintendo Switch verbeterd.

Maak je klaar voor een betere game-ervaring met de nieuwste update van Among Us.

Among Us-update nu beschikbaar (versie 2023.3.28)

Onder ons fans, bereid je voor op een wilde rit met de nieuwste updateversie 2023.3.28, die nieuwe functies, bugfixes en verbeteringen aan de game biedt. Hier is alles wat u moet weten over de nieuwe update.

Nieuwe cosmetica:

Among Us-spelers kunnen nu hun bemanningsleden aankleden met nieuwe hoeden, naamplaatjes en vizieren, verkrijgbaar in de in-game winkel. Het beste deel is dat ze alleen BONEN kosten, en de naamplaatjes zijn zelfs goedkoper dan ze zouden moeten zijn vanwege de sabotage van een bedrieger. Schiet op en koop ze voordat de volgende update de prijzen corrigeert.

Paardenmodus:

Ter ere van 1 april heeft Among Us de paardenmodus teruggebracht, die alle bemanningsleden vervangt door paardengenoten. De modus begon twee jaar geleden als een grap-tweet en is sindsdien een favoriet bij fans geworden. Dit jaar heeft de game ook een nieuwe Horse Wrangling-modus toegevoegd, die Hide n Seek-modus in een paardenverrassing zal veranderen. De paardenmodus is beschikbaar van 31 maart tot 2 april, dus mis het plezier niet.

Bugfixes en verbeteringen:

De nieuwe Among Us-update heeft verschillende bugfixes en verbeteringen die het spel soepeler en leuker maken. Onder hen zijn de volgende:

 • Oplossing van taakpijlen: spelers zien geen taakpijlen meer op het scherm vastzitten na een communicatie-sabotage.
 • Crewmate skins en Shapeshifter pet fix: Player skins worden nu correct op Crewmate geladen wanneer ze spawnen in de lobby. Bovendien wordt het Shapeshifter-huisdier nu correct weergegeven als de bedrieger verandert in een bemanningslid met een huisdier.
 • Animatieverbeteringen voor Rechterhand doden: er zijn verbeteringen aangebracht aan de animaties voor het doden van Rechterhand om ze nauwkeuriger te maken.
 • Functie voor het resetten van het oefenspel: spelers kunnen het oefenspel nu resetten na winst of verlies.
 • Nintendo Switch-compatibiliteit: aankondigingslinks worden nu correct geopend in de Switch-browser en alle spelers op Switch kunnen de nieuwe update nu downloaden.

Conclusie

Over het algemeen brengt de nieuwe Among Us-update opwindende nieuwe functies en verbeteringen aan de game. Mis de 1 april-viering niet met de paardenmodus en nieuwe cosmetica. Download de update nu en geniet van een soepelere game-ervaring met bugfixes en verbeteringen. Tot ziens in het spel!

Veelgestelde vragen:
 • V: Wanneer is de paardenmodus beschikbaar in Among Us?
  • A: De paardenmodus is beschikbaar van 31 maart tot 2 april voor de viering van 1 april.
 • V: Welke nieuwe cosmetica zijn beschikbaar in de Among Us in-game store?
  • A: Among Us-spelers kunnen nu nieuwe hoeden, naamplaatjes en vizieren voor hun bemanningsleden krijgen in de winkel in de game.
 • V: Welke bugfixes en verbeteringen zijn opgenomen in de nieuwe Among Us-update?
  • A: De nieuwe update bevat verschillende bugfixes en verbeteringen, zoals Task Arrows fix, Crewmate skins en Shapeshifter pet fix, Right Hand Man kill animatie verbeteringen, Practice game reset-functie en Nintendo Switch-compatibiliteit.
 • V: Kan ik de paardenmodus nog steeds spelen na 2 april?
  • A: Nee, de paardenmodus is alleen beschikbaar van 31 maart tot 2 april voor de viering van 1 april.
 • V: Moet ik betalen voor de nieuwe cosmetica in de winkel in het spel?
  • A: Nee, de nieuwe cosmetica kost alleen BONEN, die verdiend kunnen worden door het spel te spelen.