Nieuwe Daemon X Machina trailer

Nieuwe Daemon X Machina trailer

Nintendo en Marvelous hebben een gloednieuwe gameplay-trailer geüpload voor Daemon X Machina, het toekomstige Nintendo Switch-actie-epos.

video
play-rounded-fill

Dit is de derde trailer van de game die op 13 september wordt uitgebracht op Nintendo’s nieuwste platform.

Over Daemon X Machina

Volg jezelf in een volledig aanpasbaar Arsenal en bereid je voor op een explosieve vuurgevecht met alle pistolen in DAEMON X MACHINA, een nieuw soort mech-actiegame van Ken Chiro Tsukuda, alleen op Nintendo Switch.

Als een ding omvalt, zal er een ander opstaan ​​…

Toen de maan uit de lucht viel en de vernietiging regende op de wereld beneden, smeedde de mensheid een netwerk van krachtige machines, bestuurd door een verfijnde kunstmatige intelligentie, om te helpen bij het herbouwen van alles wat verloren was.

Maar nu heeft de verspreiding van een energie genaamd Femto deze eens-onderdanige machines gecorrumpeerd tot een gevaarlijke en genadeloze vijand die bekend staat als Arms of Immortal, en de mensheid bevindt zich in een wanhopige strijd om te overleven …

Mech huurlingen

Temidden van de chaos duiken machtige individuen op, die proberen de kracht van Femto-energie voor zichzelf te benutten. Om hun doelen te bereiken, rekruteren ze de hulp van Outers – mensen die vreemde krachten hebben gekregen door de verspreiding van Femto, waardoor ze als gevolg daarvan buiten de samenleving zijn beland en nu als huurmoordenaar werken.

Als ervaren Outer, stuur je een piloot met je eigen gewapende pak, bekend als een Arsenaal, leid het gevecht tegen de Arms of Immortal en ontdek de waarheid achter de allesverslindende oorlog die over het land raast.

Suit up

Monteer je Arsenaal en versla de vijand ten koste van alles in actievolle, objectieve missies. Patrouilleer de lucht en laat het hellevuur los van boven met zware, op de schouder gemonteerde wapens, of daal af naar de grond om vijandelijke strijders in één-op-één melees te ontmoeten.

Ad