Nieuwe footage My Memory of Us

Nieuwe footage My Memory of Us

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van My Memory of Us. Tijdens Gamescon werd in de Arena Indie Booth nieuwe footage getoond van My Memory of Us.

video
play-rounded-fill

Over My Memory of Us

Houd je van verhalen? Als dat zo is, dan zal ik je er een vertellen. Maar het zal niet zomaar een oud verhaal zijn. Het zal anders zijn, want het gaat over echte mensen, over gebeurtenissen die zelfs nu nog ontroerend en gruwelijk zijn. Laten we teruggaan in de tijd. Het begon allemaal met een ontmoeting tussen een jongen en een meisje die uit twee verschillende werelden kwamen.

Ze hebben een korte tijd goed gelachen samen, vreugde gewoon van elkaars gezelschap. Helaas moeten alle goede dingen tot een einde komen. Oorlog brak uit – de Kwade Koning plunderde de stad en zijn robot-soldaten verschenen overal. Burgers werden gescheiden en sommigen van hen werden gemarkeerd en gedwongen om hun huizen te verlaten en te leven op een plek die door een enorme muur was afgesloten van de rest van de stad.

Gelukkig waren de kinderen niet alleen – ze hadden elkaar. Door hun vriendschap konden ze bij elkaar blijven, ook al leek het lot hen uit elkaar te willen trekken. Dat is het verhaal achter My Memory of Us, een spel gewijd aan diegenen die gescheiden waren, maar erin slaagden de kracht te vinden om elkaar weer te ontmoeten.

Wat My Memory of Us onderscheidt, is dat het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van twee vrienden die elkaar aanvullen. Elk van hen heeft zijn eigen capaciteiten – ze kan snel rennen, hij kan sluipen – maar alleen als ze samenwerken als een team, kunnen ze alle tegenslagen overwinnen.

Je wilt gewoon plezier hebben met je vriend. Ga dan maar door! Pak haar hand en ontdek welke avonturen buiten op je wachten. Samen is er niets in de wereld dat je kan stoppen.

My Memory of Us zal dit jaar op de Nintendo Switch verschijnen.