Nieuwe footage Super Mario Party

Nieuwe footage Super Mario Party

Tijdens de E3 heeft Nintendo een nieuwe Mario Party-game onthuld in de vorm van Super Mario Party.

Super Mario Party moet op 5 oktober dit jaar in de winkels komen te liggen. Het is inmiddels al het elfde deel in de Mario Party serie en bevat voor het eerst online speelmogelijkheden. Daarnaast zijn een aantal zaken weer teruggedraaid, zoals het individueel kunnen lopen op het spelbord.

Japanse footage

video

Dat het Japans is nemen we voor lief toch? Het gaat om wat we zien aan gameplay!

De originele bordspelstijl is vernieuwd en bevat nu meer strategische elementen, zoals specifieke dobbelblokken voor elk personage. De game heeft ook compleet nieuwe manieren om te spelen, waaronder minigames die je met de Joy-Con-controller kunt spelen en nieuwe spelstanden voor dolle pret met je gezin en vrienden.

Je speelt, net als bij de meeste traditionele bordspellen, met maximaal vier spelers en elke speler krijgt om en om de beurt, waarbij je zo snel mogelijk over het bord moet racen en naar sterren moet zoeken. Je kunt ook twee Nintendo Switch-systemen aan elkaar koppelen en genieten van de dynamische speelstijl, zoals in de Keetkamer. En voor de eerste keer in de serie kun je het opnemen tegen andere Mario Party-fans in een nieuwe online-minigamestand.