Nieuwe footage The Escapists 2

Nieuwe footage The Escapists 2

Team 17 heeft onlangs bekend gemaakt dat The Escapists 2 op 11 januari verkrijgbaar zal komen in de Nintendo Switch eShop voor een prijs van  €19.99. De game is al vooraf te bestellen sinds 4 januari.

In The Escapists 2 voor de Nintendo Switch kun je met maximaal vier spelers samen spelen.

In gevangenissen met verschillende verdiepingen kunnen spelers uit hoge ramen klimmen met aan elkaar gebonden lakens. Er zijn ook tal van andere manieren om te ontsnappen in deze escape-game.

Om de game extra onder de aandacht te brengen is er een gameplay stream naar buiten gekomen.

video
play-rounded-fill

Over The Escapists 2

Neem de ultieme gevangenis-sandbox overal mee naartoe!

Speel overal en met iedereen op de Nintendo Switch™. Werk samen met een andere gevangene in een lokaal gedeeld scherm voor twee spelers. Geef elk team een Joy-Con™ om samen uit te breken of speel tegen elkaar om te kijken wie het snelst ontsnapt.

Riskeer alles om te ontsnappen uit de zwaarste gevangenissen ter wereld. Verken de grootste gevangenissen ooit, met meerdere verdiepingen, daken, ventilatiekanalen en ondergrondse tunnels.
Hou je aan de gevangenisregels, zoals het appel bijwonen, gevangenistaken uitvoeren en strikte routines volgen, terwijl je in het geheim aan je plan naar de vrijheid werkt!

Je ontsnappingskunsten voeren je van het ijzige Fort Tundra tot een trein die door de woestijn raast en zelfs tot de ultieme grens!

Ontsnappingsteam: treed aan!

Bundel je krachten met maximaal 3 vrienden om de ultieme ontsnappingsploeg samen te stellen en de wildste ontsnappingen ooit uit te voeren! Speel online of samen op de bank om je listige avonturen uit te broeden. Door samen te werken kun je nog uitgebreidere, gewaagdere plannen maken. Zin in een wedstrijdje? Duik in de versusmodus en laat zien dat jij sneller uit een gevangenis kunt breken dan je vrienden. Als het allemaal niet baat, beslecht je rivaliteit dan op de binnenplaats met een ouderwetse knokpartij!

Creëer JOUW gevangene!

Het is tijd om je gevangene echt de jouwe te maken. Kies uit de vele aanpassingsopties om je personage uniek te maken. Je wilt er natuurlijk stijlvol uitzien terwijl je je ontsnapping plant.

Vervaardig je ontsnapping!

In de bak moet je creatief te zijn en werken met de beperkte middelen die je hebt. Je zult alledaagse voorwerpen zoals zeep en sokken moeten combineren om nieuwe wapens en gereedschappen te vervaardigen om je doel te bereiken. Steel vorken uit de kantine om een tunnel uit te hakken in je cel en maak een poster van tijdschriften en ducttape om het bewijs te verbergen. Je komt er al snel achter dat ducttape (bijna) elk probleem oplost!

Bereid je voor op een gevecht!

The Escapists 2 introduceert een geheel nieuw gevechtssysteem om elke vechtpartij in de bak nog spannender en interactiever te maken. Je moet aanvalsreeksen afweren en samenstellen terwijl je om je doelwitten heenloopt om ze de baas te blijven. Bezoek wel eerst de sportschool om spieren te kweken!

Nieuwe manieren om te ontsnappen!

Naarmate de gevangenissen moeilijker worden, moet je creatiever worden met je ontsnappingsplannen. Er zijn vele opties om bijna elke uitbraak aan te pakken. Probeer een mix van medicijnen te maken om je eigen dood in scène te zetten en laat het mortuarium de rest van het werk doen!

Eigenschappen

  • 10 gevangenissen
  • Spelen met 2 spelers op gedeeld scherm plus een co-op- en een online versusmodus voor max. 4 spelers
  • Drop-in/drop-out online/splitscreen-multiplayer
  • Meer dan 300 aanpassingsopties
  • Gevangenissen met meerdere verdiepingen
Ad