Nieuwe Ghosts ‘n Goblins Resurrection trailer

Nieuwe Ghosts ‘n Goblins Resurrection trailer

De klassieke Capcom -franchise Ghosts ‘n Goblins is terug in een frisse nieuwe herstart met de titel Ghosts‘ n Goblins Resurrection.

De game heeft een nieuwe trailer ontvangen die bevestigt dat het vier nieuwe moeilijkheidsgraden zal bevatten: Page, Squire, Knight en Legend.

Het bevat ook gloednieuwe wapens, magie en vaardigheden om te gebruiken en als het je lukt om het hoofdspel te verslaan, kun je een nieuwe “World of Shadows” ontgrendelen. Ghosts ‘n Goblins Resurrection komt op 25 februari naar het Nintendo Switch-systeem.

video

Een herrezen riddermerrie

Ghosts ‘n Goblins Resurrection is een reboot die de geliefde Capcom-franchise weer tot leven brengt in de 21e eeuw. Als eerbetoon aan Ghosts ‘n Goblins en Ghouls’ n Ghosts, combineert de nieuwste inzending de actieplatformgameplay van de franchise met verhalenboekachtige graphics en uitdagende nieuwe obstakels.

De game volgt de dappere ridder Arthur terwijl hij rent, springt en vecht door griezelige levels die zich afspelen in de Demon Realm, een demonische fantasiewereld. Dappere ridders zullen uiterst voorzichtig moeten zijn, aangezien er angstaanjagende gevaren wachten, waaronder bekende vijanden zoals Zombie, Skeleton Murderer, Pigman en Red Arremer.

Ghosts ‘n Goblins Resurrection is een nostalgisch, maar fris avontuur dat zijn trouwe fans weer verwelkomt, terwijl een nieuwe generatie helden wordt geïntroduceerd om een ​​van de klassieke gameseries uit te dagen.

De nobele ridder Arthur keert terug in Ghosts ‘n Goblins Resurrection! Met krachtige wapens en magie tot je beschikking, kun je ook een moeilijkheidsgraad kiezen die bij je past. Houd moed, helden – zodra je zoektocht is voltooid, is het tijd om OPNIEUW UIT TE DAGEN! Ghosts ‘n Goblins Resurrection komt op 25 februari 2021 naar de Nintendo Switch.