Nieuwe info Hollow Knight – Lifeblood

Nieuwe info Hollow Knight – Lifeblood

Voorafgaand aan de Nindies Showcase liet ontwikkelaar Team Cherry al weten dat ze niet aanwezig zouden zijn tijdens de Nindies met Hollow Knight. Wel beloofde de uitgever later met nieuwe informatie te komen, deze is er nu.

Het team geeft aan ontzettend hard te werken aan deze port voor de Switch. Ze zijn ook al best ver al moeten er nog verschillende puntjes op de i gezet worden. Ze geven de ontwikkeling aan op vier verschillende punten.

Ze deden dat in de Lifeblood update, zie; http://teamcherry.com.au/lifeblood-update/ 

Team Cherry over Hollow Knight voor Nintendo Switch

Als doel hebben ze om de Nintendo Switch-versie op een vloeiende 60 beelden per seconden te laten lopen. Op dat punt zijn ze dan ook al behoorlijk ver, deze doelstelling gaan ze dan ook zeker halen.

Andere versies van Hollow Knight ondersteunen nu 10 verschillende talen. Deze talen willen ze ook allemaal mogelijk maken op de Nintendo Switch. De ontwikkelaar geeft aan dat het lastig is om alle verschillende karakters goed uit te lijnen. Ook hiermee zijn ze al wel ver op weg.

Op dit punt weer goed nieuws. De Nintendo Switch-versie lijkt de meest stabiele versie ooit te zijn. Toch zitten er nog wel wat bugs in die de spelervaring kunnen belemmeren. Deze bugs willen ze allemaal opgelost hebben voor de release van de game. Hier wordt op dit moment het meeste aandacht aan besteed.

Release informatie

Hoewel de game in de eindfase van de ontwikkeling zit durven ze toch nog geen releasedatum te geven. De kleine bugs en details in de game willen ze allemaal in orde hebben voor het spel uitgegeven gaat worden. Ook moet er nog een hoop getest worden om te kijken of alles echt werkt zoals ze bedoeld hebben.

Hierover houden ze ons op de hoogte.

Tegenvallend nieuws voor de mensen die hopen de game zo snel mogelijk te gaan spelen. Wel lijkt het erop dat deze versie van Hollow Knight een hele complete en stabiele versie gaat worden., wat natuurlijk ook niet mis is.

Ad