Nieuwe info Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC pack 2

Nieuwe info Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC pack 2

Ubisoft heeft recent de  ‘Gold Edition’ van Mario + Rabbids Kingdom Battle op de Switch gelanceerd, exclusief in de Nintendo Switch eShop. Dit pakket bevat zowel de game als de uitbreidingspas als een enkele optie.

Hoewel dit op zichzelf niet erg interessant is, bevat de beschrijving van de ‘Gold Edition’ meer informatie over het aankomende DLC-pakket en dat is informatie waar we eerder nog niets over konden vertellen.

DLC pack 2

De nieuwe DLC content, welke ergens in 2018 zou moeten verschijnen, bevat volgens Ubisoft een exclusieve wereld en een nieuwe held. Om welke wereld en welk personage het hier gaat, is nog niet duidelijk.

Uitbreiding is mooi voor Mario + Rabbids Kingdom Battle dat sowieso maar het zegt verder nog niet veel. Daarnaast is de wereld qua grootte in verhouding met de huidige 4 werelden in de game, of is hij groter (wat ook mooi zou zijn). En dan rest de vraag nog welke held uit het Mario universum gaat een rol spelen (en is dat in zowel zijn/haar normale vorm eén in Rabbid vorm)?

Wat verwacht jij?

Ad