Nieuwe Metroid Dread teaser

Nieuwe Metroid Dread teaser

Nintendo’s grote titel voor de feestdagen is de enige echte epische Metroid-titel Metroid Dread voor de Nintendo Switch.

Ze hebben een korte en passende epische teaser-trailer uitgebracht voor de 2D Metroid-game die op 8 oktober uitkomt, samen met het nieuwe Nintendo Switch OLED-model. Nog twee maanden te gaan voordat we de eerste gloednieuwe 2D in handen kunnen krijgen Metroid-game in 19 jaar.

video
play-rounded-fill

Laten we zeggen… het wachten is al bijna voorbij. Het wordt episch.

Over Metroid Dread

Ontsnap aan een dodelijke buitenaardse wereld die wordt geteisterd door een mechanische dreiging

Samus’ verhaal gaat verder na de gebeurtenissen van Metroid Fusion wanneer ze neerdaalt op planeet ZDR om een ​​mysterieuze transmissie naar de Galactische Federatie te onderzoeken. De afgelegen planeet is overspoeld door wrede buitenaardse levensvormen en huiveringwekkende mechanische bedreigingen. Samus is wendbaarder en capabeler dan ooit, maar kan ze de onmenselijke dreiging overwinnen die de diepten van ZDR besluipt?

Kenmerken:

Neem het op tegen de meedogenloze E.M.M.I. robots

Eens DNA-extractieve onderzoeksmachines, de imposante E.M.M.I. jagen nu op Samus. De spanningen zijn hoog als je deze E.M.M.I. om een ​​wrede dood te vermijden en tegelijkertijd een manier te vinden om ze neer te halen. Ontdek wat deze robotwonderen tot de plaag van ZDR heeft gemaakt en ontsnap met je leven.

Voel de kracht van Samus groeien naarmate je meer manoeuvres en vaardigheden krijgt

Verwerf nieuwe en bekende vaardigheden terwijl je door de vele omgevingen van deze gevaarlijke wereld reist. Parkour over obstakels, glijd door krappe ruimtes, neem het op tegen vijanden en vecht je een weg door de planeet. Keer terug naar gebieden en gebruik je nieuwe vaardigheden om upgrades, alternatieve paden en een weg vooruit te vinden. Verken de uitgestrekte kaart, ontwijk en vernietig E.M.M.I. robots, en overwin de gevreesde ZDR.

Ad