Nieuwe modes in Super Smash Bros. Ulitmate – Squad Strike & Smashdown

Nieuwe modes in Super Smash Bros. Ulitmate – Squad Strike & Smashdown

Een aantal nieuwe modes is aangekondigd in de Nintendo Direct voor Super Smash Bros. Ulitmate, waaronder Squad Strike en Smashdown. Maar er is meer!

Naast de vele nieuwe personages en stages zijn er ook een aantal nieuwe manieren van spelen aangekondigd in de Super Smash Bros. Ulitmate direct. Naast de klassieke Classic mode, de single player campaign waarin je het opneemt tegen een specifiek aantal tegenstanders, zullen we straks Squad Strike, Smash Down en Tourney kunnen spelen.  Wat houdt dat zoal in;

Squad Strike

Squad Strike is een vecht mode waarin er een 5-tegen-5 of 3-tegen-3 eliminatie spel gespeeld wordt. Elke speler kiest drie of vijf vechters waarna ze het uitvechten om te zien wie de winnaar is. Het kan echter ook met meerdere personen gespeeld worden.

video

Video credits; GameXplain

Smashdown

In Smashdown worden de vechters van het vorige potje weggenomen van het roster, totdat alle vechters geweest zijn. Je wordt zo geforceerd om elke beurt een nieuwe vechter te kiezen. Spelers die veel verschillende personages kunnen spelen zullen dit vast en zeker leuk gaan vinden!

Tourney

In Tourney mode is het mogelijk om een tournament op te zetten. Kies het aantal spelers ( tot op 32 spelers kunnen meedoen!) en de game maakt zelf een tournament rooster met wie tegen wie moet vechten.

Training

Ook de training mode is veranderd. In de training mode speel je op een speciale stage, waarin de achtergrond bestaat uit een grid. Hierdoor kun je makkelijk leren hoe ver je aanvallen precies reiken. Ook kun je oefenen met lanceringen door hiervoor hulplijnen aan te zetten. Verschillende lijnen laten dan zie hoever je tegenstander wegvliegt bij een aanval op 0 en 100% damage.

Maar er is nog steeds meer

Er is ook nog een mode die gewoon helemaal nog niet aan ons getoond is in de Super Smash Bros. Ulitmate Direct. In alle eerlijkheid hebben we geen idee wat ze nog meer willen toevoegen aan Super Smash Bros. Ulitmate maar … sure geef ons maar meer!

Ad