Nieuwe NES Nintendo Switch Online games update trailer Januari

Nieuwe NES Nintendo Switch Online games update trailer Januari

Nintendo heeft aangekondigd dat de eerste 2 Nintendo Switch Online NES-titels op 16 januari zullen verschijnen.

video

Nieuwe NES titles January 2019

Zelda II: De avonturen van Link en Blaster Master zijn onderweg. In Japan zullen gamers een derde game zien, namelijk Joy Mech Fight.

Zelda II – The Adventure of Link

Voor het eerst op op Nintendo Switch Online op 16 januari, Zelda II: The Adventure of Link is een side-scrolling RPG / platformer die voor het eerst op de NES in 1987 werd uitgebracht.

Het is het vervolg op The Legend of Zelda, dat in 1986 op NES verscheen en nu al beschikbaar is via Nintendo Switch Online. In termen van verhaal vindt Zelda II enkele jaren na de eerste game plaats, waarbij je in de huid kruipt van een 16-jarige Link die (zoals gewoonlijk) op een missie is om prinses Zelda te redden.

Blaster Master

Ook op 16 januari krijgen leden van Nintendo Switch Online toegang tot Blaster Master, een run-and-gun / platformer-titel uit 1988, die vervolgens zowel sequels als spin-offs voortbracht.

Je speelt als een kerel genaamd Jason, die zijn huisdierenkikker ondergronds volgt en in een tank terechtkomt die vecht tegen acht niveaus van radioactieve mutanten. Het spel stond bekend om zijn moeilijkheidsgraad en gebrek aan spaarpunten, dus bereid je voor op plezier ermee!