Nieuwe NES & SNES-games voor mei 2020 – Nintendo Switch Online

Nieuwe NES & SNES-games voor mei 2020 – Nintendo Switch Online

Nintendo brengt op 20 mei 2020 een aantal nieuwe NES- en SNES-titels uit voor Nintendo Switch Online-leden in het westen en Japan.

Nieuwe Nintendo Switch Online-titels – mei 2020

Degenen die in het westen wonen, kunnen Wild Guns, Panel de Pon, Operation Logic Bomb en Rygar (NES) spelen. Ondertussen krijgen Japanse spelers toegang tot Super Punch-Out !!, Panel de Pon, Rygar (Famicom) en RAF World (Famicom).

video
play-rounded-fill

Super NES-titels

Wild Guns

De Kid-bende en hun leger van robots hebben het overgenomen! Schiet je een weg door gemene boeven, duivelse robots en torenhoge, schermvullende bazen. Gelukkig heb je genoeg bewegingen om je te helpen de vuurkracht die op je afkomt te overleven. Je hebt een scherp oog en snelle reflexen nodig om in je eentje te overleven. Of werk samen met een vriend en ga uit je dak in coöp voor twee spelers.

Panel de Pon

Als de stapel puzzelstukjes toeneemt, denk dan snel na om panelen te matchen en opeenvolgende kettingreacties en combo’s te veroorzaken. U moet snel strategische keuzes maken om de meedogenloze aanvallen van concurrenten van bovenaf tegen te gaan. Een selectie van speltypen en opties voor één speler en twee spelers zorgt voor escalerende actie en pittig plezier. Deze titel is oorspronkelijk gelanceerd voor de Super Famicom in 1995, maar dit is de eerste keer dat deze versie van het spel beschikbaar zal zijn in de Verenigde Staten. Hoewel deze titel nooit in het Engels is vertaald, lijkt het misschien bekend!

Operatie Logic Bomb

Agent Logan, die is uitgerust met bio-elektronische implantaten die hem superieure kracht, reflexen en analytische vaardigheden verlenen, is belast met een missie om het Subspace Particle Transfer Project te redden. Het is aan hem om te infiltreren, de indringers te neutraliseren en de wetenschappers te redden in een top-down shooter met gigantische eindbazen en waanzinnige actie die niet ophoudt.

NES-titels

Rygar

Een oude legende verklaarde: “Als het vredige land bedekt is met boze geesten, zal een dappere soldaat uit de dood tot leven worden gewekt.” Gelukkig is Rygar, de mythische held uit Argus, gearriveerd om de kwaadaardige koning Ligar en zijn leger gevaarlijke beesten te verslaan. Werk samen met Rygar voor een hybride actie-avonturenspel met een duidelijke mix van platform- en rollenspelelementen!

Ook nog hieronder de Japanse trailer;

video
play-rounded-fill