Nieuwe One Piece: Pirate Warriors 4 TV reclame

Nieuwe One Piece: Pirate Warriors 4 TV reclame

Bandai Namco heeft een nieuwe tv-commercial uitgebracht voor het komende One Piece: Pirate Warriors 4 in Japan, genaamd “Warriors Assemble! Wano Country. ”

video

Het toont de speelbare personages en hun vaardigheden. Het is misschien kort, maar je kunt zien hoe hoog de inzet deze keer is voor de bemanning! One Piece: Pirate Warriors 4 wordt uitgebracht voor de Switch op 26 maart in Japan en op 27 maart in Amerika en Europa.

Over One Piece: Pirate Warriors 4

De PIRATE WARRIORS-serie heeft de populaire anime ONE PIECE met succes gecombineerd met de spannende actie van de WARRIORS-serie om een ​​wereldwijd fenomeen te creëren dat meer dan vier miljoen exemplaren verkoopt!

Gebaseerd op het concept van “het bevechten van hordes vijanden terwijl je op avontuur gaat met vertrouwde bondgenoten”, ervaar geweldige ONE PIECE-actie die rechtstreeks uit de anime is gehaald!

ÉÉN STUK: PIRATE WARRIORS 4 is de nieuwste evolutie van PIRATE WARRIORS-actie! Gebaseerd op het concept van “een echt ONE PIECE-slagveld ervaren”, zullen gebouwen tijdens de actie instorten en zullen aanvallen rook en stof veroorzaken, waardoor je midden in de ONE PIECE-wereld terechtkomt!

Het injecteren van nieuwe elementen die niet konden worden bereikt in eerdere inzendingen, heeft nu een nog spannender merk van PIRATE WARRIORS-actie gerealiseerd!

Ad