Nieuwe overzichtstrailer for Astral Chain

Nieuwe overzichtstrailer for Astral Chain

Om Astral Chain’s succes nog meer te vieren hebben Nintendo en PlatinumGames een nieuwe promo onthuld die een overzicht geeft van de veelgeprezen titel.

In het spel nemen spelers de controle over de hoofdpersoon en een legioen tegelijkertijd om combo’s te ketenen. Je kunt Legioenen direct veranderen om je stijl te variëren en een verscheidenheid aan vaardigheden te ontketenen.

video
play-rounded-fill

Over Astral Chain

Beheers spannende synergetische gevechten tegen een steeds krachtigere buitenaardse invasie in ASTRAL CHAIN ​​™, een opwindend nieuw actie-avontuur van PlatinumGames, alleen op de Nintendo Switch. Sluit je aan bij een elite-taskforce en werk samen met een speciaal levend wapen om zaken op te lossen en de mensheid te redden!

DE RAND VAN UITZONDERING

In de nabije toekomst is de aarde binnengevallen door buitenaardse wezens die bekend staan ​​als chimera’s. Deze monsters hebben de wereld gecorrumpeerd met een mysterieuze substantie, Red Matter genaamd, en hebben de mensheid gedwongen om toevlucht te zoeken naar een multiculturele stad genaamd de Ark.

WELKOM BIJ HET TEAM

Wanneer de chimera’s de ark bereiken, is de enige hoop op overleven Neuron, een elite politie-taskforce met een heel speciaal wapen met codenaam Legion. Kies tussen twee speelbare personages – een man, een vrouw – om lid te worden van Neuron en samen te werken met het legioen om de invasie voor eens en voor altijd te stoppen!

VERSCHAF ENKELE RECHTVAARDIGHEID!

Vecht terug tegen de chimera-invasie met je legioen en werk als een team om twee vijanden tegelijkertijd te verslaan of door je vaardigheden te combineren om een ​​enkele tegenstander te overweldigen. Wissel tussen verschillende Legion-types en gevechtsstijlen om je aanvallen te combineren en allerlei stijlvolle combo’s te maken!

Ad