Nieuwe Paper Mario: The Origami King reclame

Nieuwe Paper Mario: The Origami King reclame

Nintendo of America heeft een nieuwe tv-reclame gelanceerd voor hun aankomende nieuwe item in de Paper Mario-serie, Paper Mario: The Origami King.

Het nieuwe avontuur komt exclusief uit op Nintendo Switch op vrijdag 17 juli.

video

Het koninkrijk is geteisterd door een origami-dreiging! Ga samen met Mario en zijn nieuwe partner, Olivia, de strijd aan met de kwaadaardige gevouwen soldaten, herstel het beschadigde landschap en probeer het kasteel van prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van koning Olly in dit komedie-avontuur. Alleen op het Nintendo Switch-systeem.

Over Paper Mario: The Origami King

Een nieuw op papier vervaardigd Mario-avontuur ontvouwt zich op Nintendo Switch!

Het koninkrijk is geteisterd door een origami-dreiging! Sluit je aan bij Mario en zijn nieuwe partner, Olivia, terwijl ze vechten tegen kwaadaardige gevouwen soldaten, het beschadigde landschap repareren en proberen het kasteel van prinses Peach te bevrijden uit de klauwen van koning Olly in dit komedie-avontuur, alleen op het Nintendo Switch-systeem. </ p>

Beheers strategische ringgevechten. Zet verspreide vijanden op een rij en plan je aanval om de schade te maximaliseren met het nieuwe ringgebaseerde vechtsysteem dat zowel puzzeloplossende vaardigheden als een snelle humor vereist.

Mario en Luigi ontvangen een uitnodiging van prinses Peach om een ​​origami-festival bij te wonen en opgewonden naar Toad Town te haasten … maar er is iets mis. Na de griezelig lege stad te hebben onderzocht, vindt het duo een angstaanjagende (en gevouwen) prinses Peach – ze is in origami veranderd door koning Olly, heerser van het Origami-koninkrijk! Met vijf gigantische slingers onder zijn controle, bindt koning Olly het kasteel van prinses Peach en transporteert het naar een verre berg als onderdeel van zijn plan om de wereld opnieuw te vouwen.

Op zijn reis om Peach’s Castle te bevrijden en het verwoeste papieren landschap te herstellen, ontmoet Mario Olivia, de zus van koning Olly, en de twee bundelen hun krachten om een ​​einde te maken aan de origami-aanval van Olly. Zelfs Bowser wordt het slachtoffer van Olly’s complot wanneer zijn handlangers worden omgevormd tot origami gevouwen soldaten en hun Koopa-koning verraden, waardoor hij gedwongen wordt om bondgenoot te worden van Mario en Olivia!

Vecht tegen de gevouwen soldaten in ringgebaseerde gevechten die je uitdagen om strategisch vijanden op een rij te zetten om de schade te maximaliseren! Buiten de strijd kan Mario de armuitbreidende 1000-fold Arms-vaardigheid op specifieke plekken gebruiken om met het landschap te communiceren om te trekken, schillen, slaan en meer! Ga samen met Mario, Olivia en hun metgezellen op een reis vol gelach en emotie, spanning en heel veel vouwen.

Ad