Nieuwe Pokemon Anime-serie – Nieuwe trailer met professor Sakuragi, Koharu en Yamper

Nieuwe Pokemon Anime-serie – Nieuwe trailer met professor Sakuragi, Koharu en Yamper

The Pokemon Company heeft nieuwe personages onthuld voor de komende anime-serie ‘Pocket Monsters’. Als je je afvraagt hoe ze in de show zullen klinken, kun je nu nog een kijkje nemen!

Na de nieuwste aflevering van de huidige anime van Pokemon Sun en Moon, bracht The Pokemon Company een nieuwe trailer uit die professor Sakuragi en zijn dochter Koharu formeel introduceert – beiden zullen Ash en Gou helpen op hun nieuwe reis.

Pokemon Anime

Ash is nog steeds op zijn zoektocht om een Pokemon-meester te worden na het winnen van zijn allereerste competitie. Hij ontmoet een jongen genaamd Gou die Scorbunny als zijn partner heeft, maar deze nieuwe hoofdpersoon zal geen sidekick zijn. De show maakt duidelijk dat Gou op gelijke voet staat met Ash terwijl de jongen elke soort Pokemon probeert te vangen, inclusief Mew.

Zijn verlangen om al deze wezens te vinden, zal Gou over de hele wereld leiden, dus fans willen graag zien hoe het verhaal van Ash zich verweeft met de nieuwkomer.

Naast onze eerste stemclips voor de twee castleden, krijgen we ook te horen hoe Yamper zal klinken. De nieuwe ‘Pocket Monsters’ anime zal op 17 november 2019 in Japan verschijnen.