Nieuwe Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX gameplay trailer

Nieuwe Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX gameplay trailer

Nintendo UK heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor hun remake van Pokemon Mystery Dungeon, Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX.

Verken, vecht en red je manier om het mysterie achter je vreemde situatie in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX te ontrafelen – komt naar Nintendo Switch op 6 maart!

Krijg een voorsprong op je avontuur met de gratis demo in de Nintendo eShop: https://t.co/ryoUxx8Q3w 

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Je kunt Pokémon ontmoeten en rekruteren in een kerker-kruipend avontuur in hun wereld! Bouw een reddingsteam om mysterieuze, veranderende kerkers aan te nemen en strategisch je bewegingen te plannen terwijl je verder gaat om de Pokémon-wereld veiliger te maken … en onderweg je ware doel bloot te leggen.

Terwijl je Pokémon rekruteert, hebben deze vertrouwde teamgenoten een plek nodig om te blijven, dus bouw kampen om je Pokémon-vrienden te huisvesten, te beheren en te versterken. Denk goed na over wie geschikt is voor het werk en hoe je elke mysterieuze kerker kunt benaderen terwijl je een reddingsteam voorbereidt.

Je verplaatst een vierkant per keer of gebruikt de Auto-modus om de beweging te versnellen totdat je andere Pokémon in turn-based gevechten betrekt – maar vergeet de sterke en zwakke punten van Pokémon niet! Deze versie voegt prachtige, op waterverf geïnspireerde afbeeldingen toe en meer! Voel je comfortabel in het zijn van een Pokémon, er is veel werk te doen.

De avontuurlijke titel verschijnt op 6 maart exclusief voor het Nintendo Switch-systeem.