Nieuwe Pokemon Scarlet & Violet 14 minuten teaser trailer

Nieuwe Pokemon Scarlet & Violet 14 minuten teaser trailer

Pokemon Scarlet & Pokemon Violet, twee aanstaande Nintendo Switch-games die in november worden gepubliceerd, hebben nu een nieuwe teaser van 14 minuten die is gepost door The Pokemon Company.

Elke reis begint met de eerste stap! Bekijk enkele van de ervaringen die je zou kunnen ontdekken in de uitgestrekte open wereld van Paldea! Waar ga je naartoe? Wat ga je leren? Ontdek in #PokemonScarletViolet je eigen verborgen schat tijdens je zoektocht!

video
play-rounded-fill

Nieuwe Pokemon Scarlet/Violet details

Farigiraf, een evolutie van Girafarig uit de originele Pokemon Gold & Silver-videogames, was te zien in de clip. Spelers konden meer zien van het nieuwe Terrastalized Pokemon-mechanisme, dat uniek is voor de eerbiedwaardige videogamefranchise, in de uitgebreide overzichtsfilm.

Sandwiches maken voor je Pokemon tijdens het kamperen is nu mogelijk, en afhankelijk van welke sandwich je hem voert, zijn verschillende Pokemon gemakkelijker te ontmoeten. Dit is weer een nieuwe functie in de Pokemon-serie. Dan zijn er TM-machines en Pokemon-bases om te maken.

Op 18 november krijgt Nintendo Switch Pokémon Scarlet en Violet. De negende aflevering in de eerbiedwaardige serie laat spelers kennismaken met het nieuwe Paldean-gebied, dat werd gemodelleerd door het Iberisch schiereiland (Spanje en Portugal) en wemelt van gloednieuwe Pokémon om te vangen.

Meer dan een dozijn van Paldea’s nieuwe dieren, waaronder Grafaiai, Fidough, Paldean Wooper, Cetitan, Cyclizar, Smoliv, Lechonk en Pawmi, zijn openbaar gemaakt door The Pokémon Company. Naast de legendarische Pokémon Koraidon en Miraidon zijn er ook de nieuwe beginnende Pokémon Sprigatito, Fuecoco en Quaxly. Wiglett, een Pokémon met een kronkelig uiterlijk vergelijkbaar met Diglett