Nieuwe Pokemon Snap-trailer – wereldwijde lancering op 30 april

Nieuwe Pokemon Snap-trailer – wereldwijde lancering op 30 april

Bereid je voor om de Lental-regio te bezoeken, die tot de nok toe gevuld is met Pokémon die wachten om ontdekt te worden in de nieuwe Pokémon Snap-game voor Nintendo Switch!

Gevuld met diverse ecosystemen, van dichte oerwouden tot uitgestrekte woestijnen, is de archipel van de regio een ongerept natuurlijk wonder.

video
play-rounded-fill

Over nieuwe Pokemon Snap

In New Pokémon Snap nemen spelers de rol aan van een beginnende Pokémon-fotograaf en werken ze samen met de Lental-regio-expert, Professor Mirror, en zijn assistent, Rita, aan een ecologisch onderzoek om Pokémon te fotograferen die gedijen in de natuur. In een nieuwe trailer die vandaag is uitgebracht, zijn extra beelden en details onthuld voor New Pokémon Snap, inclusief de lanceringsdatum van 30 april.

“Nieuwe Pokémon Snap geeft een leuke draai aan een Pokémon-avontuur, met betoverende gameplay waarmee spelers een aantal van hun favoriete Pokémon in een ander licht zien”, zegt Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing van Nintendo of America. “

Deze nieuwe game is een leuke toevoeging aan de sterke reeks Pokémon-titels die beschikbaar is op de Nintendo Switch, en we kunnen niet wachten om de foto’s van iedereen te zien wanneer New Pokémon Snap op 30 april uitkomt. “

Wilde Pokemon

Wilde Pokémon zijn overal en hebben zich aangepast om te gedijen in alle verschillende natuurlijke uitgestrekte gebieden van de Lental-regio. Ze kunnen worden gezien in groepen die over hun territorium patrouilleren, in hun eentje rustig ronddwalen of zelfs met andere Pokémon-soorten spelen. Met een goed oog en het scherpe gevoel voor avontuur van een fotograaf, zul je Pokémon kunnen zien die op allerlei plaatsen op de loer liggen, inclusief afgelegen schuilplaatsen … en soms plotseling uit de lucht duiken! Spelers kunnen communiceren met Pokémon door een Fluffruit, een smakelijke vrucht die in de hele regio wordt gevonden, te gooien om hun aandacht te trekken of ze te zien eten. Je kunt deze vrucht zelfs gebruiken om Pokémon in verschillende situaties te lokken om te zien hoe ze reageren. Deze toevallige kansen vormen een speciale uitdaging, en als je ze op het perfecte moment met je camera vastlegt, kun je hogere scores behalen.

Professor Mirror beoordeelt en scoorde de foto’s van spelers die tijdens hun avonturen zijn gemaakt. De fotografie van Pokémon wordt geëvalueerd op basis van de poses van de onderwerpen, hoe groot ze lijken, hoe direct ze naar de camera kijken en waar ze in beeld vallen. Naarmate spelers meer foto’s maken en onderzoek doen tijdens hun reis, kunnen ze Pokémon er op geheel nieuwe manieren uitzien en zich gedragen. Spelers zullen veel foto’s moeten maken en hun best scorende shots moeten gebruiken om hun Photodex, een verzameling Pokémon-foto’s, in te vullen.

De ongerepte diepten van de Lental-regio kunnen in eerste instantie ontmoedigend klinken, maar maak je geen zorgen. Ontdekkingsreizigers stappen in de NEO-ONE, een auto-rijdend voertuig, dat hen over verschillende paden op elk eiland zal sturen en tijd zal vrijmaken om zich te concentreren op het maken van de perfecte foto’s. Tijdens je missies kun je zelfs Pokémon zien die er anders uitzien en zich anders gedragen dan ooit tevoren. Deze speciale momenten zijn herinneringen om van te genieten, dus gelukkig heb je altijd je vertrouwde camera bij de hand om ze vast te leggen voor het nageslacht van Pokémon.

Sommige Pokémon en vegetatie die spelers kunnen ontdekken, lijken een speciale gloed te hebben. Deze vreemde gebeurtenissen komen alleen voor in de Lental-regio en staan ​​bekend als het Illumina-fenomeen. Spring in de vertrouwde NEO-ONE en ontdek het mysterie achter het Illumina-fenomeen!

Ga voor meer informatie over New Pokémon Snap naar www.Pokemon.com/NewPokemonSnap .

Nieuwe Pokémon Snap wordt op 30 april gelanceerd in winkels, in de Nintendo eShop op Nintendo Switch en op Nintendo.com voor een adviesprijs van $ 59,99. Als spelers Pokémon-foto’s willen maken zodra de game wordt gelanceerd, is pre-order vanaf vandaag beschikbaar.