Nieuwe SEGA Genesis-games beschikbaar voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack-leden

Nieuwe SEGA Genesis-games beschikbaar voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack-leden

Sinds de release van het Nintendo Switch Online + Expansion Pack eind oktober zijn er weinig updates voor de SEGA Genesis-bibliotheek geweest. In werkelijkheid kreeg de SEGA Genesis-bibliotheek in december vorig jaar voor het eerst nieuwe titels.

video
play-rounded-fill

Beleef enkele van de meest memorabele SEGA Genesis-games opnieuw. Volgens Nintendo zijn er drie nieuwe titels toegevoegd aan de SEGA Genesis – Nintendo Switch Online-catalogus en kunnen ze nu worden gespeeld. Light Crusader, Super Fantasy Zone en Alien Soldier zijn nu speelbaar voor abonnees van Nintendo Switch Online + Expansion Pack.</ p>

Ontdek een schat aan SEGA-oldies

Je kunt deze klassieke games spelen met extra functies zoals het terugspoelen van Sonic the Hedgehog 2 om ringen te herstellen of de bewaarstatus van Golden Axe voor het laatste monster!

Pak het op en begin met spelen

Je kunt spelen, opslaan en terugkeren naar de game wanneer je maar een paar minuten hebt, waar je ook bent.

Het spel terugspoelen

Er zijn geen herkansingen! Als je een fout maakt of gewoon een segment wilt herhalen, kun je het spel terugspoelen door ZL + ZR ingedrukt te houden.

Speel online met je vrienden

Als je coöp of competitief wilt spelen, kun je online contact maken met vrienden en je scherm delen. Selecteer een optie voor één of twee spelers en ga aan de slag. Je mag om de beurt het spel besturen in spellen voor één speler.

Help je vrienden

Je kunt tijdens het online spelen een handvormige cursor op het scherm van je vriend laten zien. Het kan worden gebruikt om tips over te brengen of om cruciale plekken te markeren. Je kunt ze zelfs feliciteren door te klappen.

Moedig ze aan via een audiogesprek

Met de Nintendo Switch Online-smartphone-app kun je voicechat gebruiken in deze games. Het is de beste optie om samen te zijn met je vrienden.

Om gebruik te kunnen maken van bepaalde onlinediensten in de app, zoals voicechat, heb je een stabiele internetverbinding, een compatibele smartphone en een Nintendo-account van ten minste 13 jaar oud nodig. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor datagebruik.