Nieuwe SNK Heroines: Tag Team Frenzy trailer

Nieuwe SNK Heroines: Tag Team Frenzy trailer

Nintendo heeft een nieuwe trailer online gezet voor SNK Heroines: Tag Team Frenzy, met daarin centraal de releasedatum van deze titel,  welke namelijk vanaf 7 september te verkrijgen zal zijn  voor de Nintendo Switch. 

video
play-rounded-fill

Over SNK Heroines: Tag Team Frenzy

SNK Heroines: Tag Team Frenzy is een fighting party game waarin je het kunt uitvechten met de vrouwelijke vechters uit het SNK universum. 

Speel online of met vrienden als de iconische heldinnen van SNK in het gloednieuwe vechtspel 2 tegen 2, SNK HEROINES Tag Team Frenzy! Activeer speciale bewegingen met een enkele knop en gebruik speciale items om het tij van de strijd te veranderen!

Het gevecht duurt echter niet op het moment dat je genoeg gezondheid hebt weggebroken. Als je tegenstander eenmaal aan het touwtje zit, gebruik dan je Dream Finish-techniek om de wedstrijd te winnen!

Kijk online op andere gevechten en gok op wie je denkt te winnen met in-game-punten. Gebruik je winst om spraakfragmenten en accessoires te kopen in een compleet nieuw kostuumsysteem en je favoriete heldin naar hartenlust aan te passen!

Ad