Nieuwe Splatoon 3-track, Liquid Sunshine en andere nieuwe tracks, Expansion Pass en Splatfest

Nieuwe Splatoon 3-track, Liquid Sunshine en andere nieuwe tracks, Expansion Pass en Splatfest

Samenvatting

Splatoon 3 biedt opwindende nieuwe content, waaronder het nieuwste gevechtsthema, Liquid Sunshine, gemaakt door de Squid Sisters en Ian BGM. Deze nieuwe track wordt gespeeld tijdens het komende Splatfest, waar spelers kunnen stemmen op Nessie, Aliens of Bigfoot. Andere nieuwe tracks in Splatoon 3 zijn Tomorrow’s Nostalgia Today en The City of Color. Spelers hebben toegang tot de nieuwe muziek via de in-game muziekspeler of arcade, zelfs zonder de Expansion Pass. De Expansion Pass biedt extra content en functies, waaronder de Octo Expansion-campagne voor één speler.


Liquid Sunshine

De nieuwste toevoeging aan de soundtrack van Splatoon 3 is het gevechtsthema, Liquid Sunshine, van de Squid Sisters en Ian BGM. Deze nieuwe track wordt gespeeld tijdens het komende Splatfest, dat loopt van 31 maart tot 2 april. Zelfs spelers zonder Expansion Pass kunnen tijdens het spelen naar het nieuwe nummer luisteren.

Naast Liquid Sunshine zullen er nog twee andere tracks debuteren in Splatoon 3: Tomorrow’s Nostalgia Today en The City of Color. Deze nummers zijn ook gemaakt door de Squid Sisters en bieden een unieke en opwindende toevoeging aan de soundtrack van de game.

Om naar de nieuwe Splatoon 3-track te luisteren, kunnen spelers deze openen via de in-game muziekspeler of door de in-game arcade te bezoeken. Hierdoor kunnen spelers tijdens het spelen van de nieuwe muziek genieten, wat bijdraagt ​​aan de algehele game-ervaring.

video
play-rounded-fill

Uitbreidingspas nieuws

De Expansion Pass voor Splatoon 3 biedt extra content en functies, waaronder nieuwe levels, uitrusting en missies. De pas geeft ook toegang tot de Octo-uitbreiding, een campagne voor één speler waarin spelers als een Octoling kunnen spelen en nieuwe uitdagingen en verhalen kunnen ontdekken.

Splatfest-details

Het volgende Splatfest in Splatoon 3 nodigt spelers uit om te stemmen over welke van de volgende echt is: Nessie, Aliens of Bigfoot. Dit evenement biedt beloningen voor deelname, waaronder Super Sea Snails, die kunnen worden gebruikt om slots toe te voegen aan uitrusting of om vaardigheden opnieuw te rollen.

Conclusie

Tot slot: het nieuwe nummer, Liquid Sunshine, van de Squid Sisters en Ian BGM, draagt ​​bij aan de opwinding van de toch al indrukwekkende soundtrack van Splatoon 3. Spelers kunnen genieten van deze nieuwe muziek tijdens het komende Splatfest, waar ze kunnen stemmen op Nessie, Aliens of Bigfoot. Daarnaast biedt de Expansion Pass nieuwe levels, uitrustingen en missies, evenals de Octo Expansion-campagne voor één speler. Met zoveel nieuwe content blijft Splatoon 3 een must-play voor fans van de serie.

Veelgestelde vragen
  • Q1. Kunnen alle spelers naar het nieuwe nummer van Splatoon 3 luisteren, zelfs zonder de uitbreidingspas?
    • A: Ja, Nintendo heeft bevestigd dat alle spelers tijdens het spelen naar het nieuwe nummer kunnen luisteren, ongeacht of ze de uitbreidingspas hebben.
  • Kw2. Wat is de Octo-uitbreiding?
    • A: De Octo-uitbreiding is een campagne voor één speler die deel uitmaakt van de Splatoon 3-uitbreidingspas. Spelers kunnen spelen als een Octoling en nieuwe uitdagingen en verhalen ontdekken.
  • Q3. Hoe kan ik stemmen op het komende Splatfest?
    • A: Spelers kunnen deelnemen aan het komende Splatfest door het evenement te selecteren in het menu van de game gedurende de aangegeven tijdsperiode. Ze kunnen dan stemmen op hun voorkeursoptie: Nessie, Aliens of Bigfoot.
  • Q4. Welke beloningen worden aangeboden voor deelname aan het Splatfest?
    • A: Spelers die deelnemen aan het Splatfest kunnen beloningen verdienen, waaronder Super Sea Snails, die kunnen worden gebruikt om slots toe te voegen aan uitrusting of vaardigheden opnieuw te rollen.
  • Q5. Hoe krijg ik toegang tot de nieuwe Splatoon 3-muziek?
    • A: Spelers hebben toegang tot de nieuwe muziek via de in-game muziekspeler of door de in-game speelhal te bezoeken. Hierdoor kunnen ze tijdens het spelen van de game genieten van de nieuwe tracks.