Nieuwe toevoegingen aan Nintendo Switch Online, update maart 2023

Nieuwe toevoegingen aan Nintendo Switch Online, update maart 2023

Nintendo Switch Online heeft onlangs zijn gamebibliotheek uitgebreid met vier klassieke titels: Kirby’s Dream Land 2, BurgerTime Deluxe, Side Pocket en Xevious.

Deze games bieden een nostalgische game-ervaring en zijn beschikbaar zonder dat een abonnement op de Expansion Pack-service vereist is. We geven een overzicht van elke game, bespreken hun gameplay-functies en ontdekken de groeiende waarde van de Nintendo Switch Online-bibliotheek voor gamers.

Update maart 2023 voor NSO

De Nintendo Switch Online-bibliotheek wordt opnieuw uitgebreid en verwelkomt vier gameklassiekers die zowel oude fans als nieuwkomers zeker zullen bekoren. Het beste gedeelte? Je hebt geen abonnement op de Expansion Pack-service nodig om van deze tijdloze juweeltjes te genieten. In deze blogpost verkennen we elk van de nieuw toegevoegde games, Kirby’s Dream Land 2, BurgerTime Deluxe, Side Pocket en Xevious, verdiepen we ons in hun gameplay-functies en bespreken we hun nostalgische aantrekkingskracht.

video
play-rounded-fill

Kirby’s Dream Land 2 – Game Boy

Kirby’s Dream Land 2 is een actievolle platformgame die voor het eerst verscheen op de Game Boy in 1995. Het verhaal draait om Kirby, de schattige roze puffball, terwijl hij op avontuur gaat om de bruggen die de zeven Rainbow Islands met elkaar verbinden te herstellen. De tegenstander van de game, King Dedede, heeft zijn volgelingen ingeschakeld om Kirby’s voortgang te belemmeren, wat leidt tot uitdagende baasgevechten en boeiende gameplay.

Een van de opvallende kenmerken van Kirby’s Dream Land 2 is de introductie van drie unieke dierenvrienden: Rick de hamster, Kine de vis en Coo de uil. Elk personage heeft vaardigheden die een aanvulling vormen op die van Kirby, waardoor spelers door de diverse omgevingen van het spel kunnen navigeren en puzzels kunnen oplossen. De combinatie van deze personages en de kenmerkende vaardigheden van Kirby zorgt voor een meeslepende en dynamische game-ervaring.

BurgerTime Deluxe – Gameboy

BurgerTime Deluxe is een vermakelijk arcadespel dat oorspronkelijk in 1982 werd uitgebracht. Spelers kruipen in de schoenen van chef-kok Peter Pepper, wiens doel het is om de ultieme burger te maken terwijl hij door een verraderlijke keuken vol malafide ingrediënten navigeert. Deze ondeugende personages, waaronder Mr. Hot Dog, Mr. Pickle en Mr. Egg, zijn vastbesloten een einde te maken aan Peters culinaire aspiraties.

De charme van het spel ligt in de eenvoudige maar verslavende gameplay. Spelers moeten over de verschillende lagen van de burger lopen om ze te laten vallen en een complete burger te vormen terwijl ze de meedogenloze vijanden ontwijken. Power-ups, zoals peperschoten, zijn beschikbaar om Peter te helpen zijn vijanden tijdelijk te verdoven, wat een strategisch element toevoegt aan de gameplay.

Side Pocket – Super Nintendo

Oorspronkelijk uitgebracht voor de Super NES in 1993, is Side Pocket een klassiek biljartspel dat spelers verschillende spelmodi biedt. Of je nu fan bent van Nine Ball Game, Pocket Game of het uitdagende Trick Game, Side Pocket heeft voor elk wat wils.

Solospelers kunnen genieten van het aanscherpen van hun vaardigheden in de verschillende spelmodi, terwijl de multiplayer-optie een leuke en competitieve ervaring met vrienden biedt. De game biedt realistische fysica en een scala aan schoten om onder de knie te krijgen, waaronder bankschoten, sprongschoten en bochtschoten. De combinatie van boeiende gameplay en strategische diepgang maakt Side Pocket een must-play voor biljartliefhebbers.

Xevious – Super Nintendo

Xevious, een iconische verticaal scrollende shooter die halverwege de jaren 80 werd uitgebracht, onderscheidt zich van zijn tijdgenoten door zijn unieke soorten vijanden, verborgen gameplay-functies en diverse omgevingen. Spelers besturen de Solvalou Fighter, de laatste hoop van de mensheid tegen het sinistere Xevious-collectief. Gewapend met een verscheidenheid aan wapens, is het doel om vijandelijk gebied te infiltreren en Xevious vliegtuigen en bases te vernietigen.

Xevious pionierde met veel functies die standaard werden in het shoot ’em up-genre, zoals power-ups en meerlagige achtergronden. De uitdagende moeilijkheidsgraad en het ingewikkelde ontwerp van de game zorgen voor een spannende en boeiende ervaring voor spelers van alle niveaus.

Nostalgie en aantrekkingskracht

De toevoeging van deze vier klassiekers aan de Nintendo Switch Online-bibliotheek benadrukt de blijvende aantrekkingskracht van retro-gaming. De combinatie van nostalgie en de mogelijkheid om van deze games op een modern platform te genieten, maakt ze een aantrekkelijke optie voor zowel ervaren gamers als voor degenen die ze voor het eerst ontdekken.

De groeiende bibliotheek van Nintendo Switch Online biedt spelers niet alleen de kans om geliefde titels opnieuw te bezoeken, maar laat ook een nieuwe generatie kennismaken met de rijke geschiedenis van videogames. Deze vier games, met hun diverse gameplay-ervaringen en unieke uitdagingen, dienen als een uitstekende showcase van de evolutie van gaming door de jaren heen.

Toegang tot de games op Nintendo Switch Online

Om van deze gameklassiekers en andere in de Nintendo Switch Online-bibliotheek te kunnen genieten, heb je een actief abonnement op de service nodig. Eenmaal geabonneerd, download je gewoon de NES-, SNES- en Game Boy-apps uit de Nintendo eShop om toegang te krijgen tot de games.

De toevoeging van Kirby’s Dream Land 2, BurgerTime Deluxe, Side Pocket en Xevious aan het standaard Nintendo Switch Online-abonnement maakt de service nog aantrekkelijker, aangezien deze blijft groeien en tegemoet komt aan een breed scala aan game-interesses.

De toekomst van Nintendo Switch Online

Terwijl de Nintendo Switch Online-bibliotheek blijft groeien, is het spannend om te speculeren over de mogelijke toevoeging van meer favoriete games van fans. Met een schijnbaar eindeloze reeks klassieke titels om uit te kiezen, heeft de service het potentieel om een ​​essentieel knooppunt te worden voor gaming-nostalgie.

Bovendien tonen de voortdurende ondersteuning en uitbreiding van de Nintendo Switch Online-bibliotheek de toewijding van het bedrijf aan het behouden en vieren van zijn rijke gamegeschiedenis. Naarmate er meer games aan de service worden toegevoegd, kunnen spelers zich verheugen op een steeds diversere en uitgebreidere game-ervaring.

Conclusie

De introductie van Kirby’s Dream Land 2, BurgerTime Deluxe, Side Pocket en Xevious in de Nintendo Switch Online-bibliotheek is een bewijs van de blijvende aantrekkingskracht van klassieke games. Deze vier titels bieden een nostalgische trip down memory lane terwijl ze de diverse game-ervaringen laten zien die de industrie door de jaren heen hebben gevormd.

Nu de Nintendo Switch Online-bibliotheek blijft groeien, kunnen spelers in de toekomst nog meer spannende toevoegingen verwachten. Dus of je nu een oude fan bent of een nieuwkomer in deze games, dit is het perfecte moment om deze tijdloze klassiekers te ontdekken en te ontdekken.

Veelgestelde vragen
  • Heb ik een abonnement op de Expansion Pack-service nodig om deze nieuwe games te spelen?
    • Nee, deze vier games zijn beschikbaar op Nintendo Switch Online zonder dat een abonnement op de Expansion Pack-service vereist is.
  • Zijn er nog andere klassieke games beschikbaar op Nintendo Switch Online?
    • Ja, Nintendo Switch Online biedt een groeiende bibliotheek met klassieke games van NES-, SNES- en Game Boy-systemen, en voegt regelmatig nieuwe titels toe.
  • Hoe krijg ik toegang tot de Nintendo Switch Online-gamebibliotheek?
    • Om toegang te krijgen tot de gamebibliotheek, heb je een actief abonnement op Nintendo Switch Online nodig. Als je eenmaal geabonneerd bent, kun je de NES-, SNES- en Game Boy-apps downloaden van de Nintendo eShop en van de games genieten.
  • Kan ik deze spellen in de multiplayer-modus spelen?
    • Sommige van de klassieke games op Nintendo Switch Online, zoals Side Pocket, bieden multiplayer-modi, terwijl andere ervaringen voor één speler zijn. Controleer de spelbeschrijving voor beschikbaarheid voor meerdere spelers.
  • Zijn de klassieke games op Nintendo Switch Online verbeterd of geremasterd?
    • Hoewel de games hun originele graphics en gameplay behouden, kunnen sommige titels kleine verbeteringen of levenskwaliteitverbeteringen bevatten voor moderne platforms.