Nieuwe trailer Nintendo Labo – Toy-Con-werkplaats

Nieuwe trailer Nintendo Labo – Toy-Con-werkplaats

Nintendo toont nieuwe beelden van het nu al unieke Nintendo Labo.

Nintendo Labo houdt de gemoederen flink bezig sinds de aankondiging in januari. Een gloednieuw kartonnen concept van Nintendo uitsluitend voor de Nintendo Switch.  Nintendo bracht onlangs nieuwe informatie naar buiten over de Toy-Con-werkplaats.

Toy-Con-werkplaats

Maar er is ook nieuwe informatie bekendgemaakt over Nintendo Labo. Zo kun je in de Toy-Con-werkplaats de bediening van de Joy-Cons instellen.

Dit doe je door verschillende input- en output-opties die ‘knopen’ worden genoemd in te stellen.  Met deze opties kun je denken aan bewegingen of het indrukken van knoppen, maar ook reacties als geluidseffecten of trillingen. Daarnaast zijn er tussenknopen waarmee je bepalende factoren als tellers en vertragers kunt selecteren.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat je door invoer en uitvoer te combineren interessante bedieningsopties maakt. Zo kun je een modelwagen besturen met de hengel, of de motor als instrument gebruiken. Nintendo geeft aan dat je naast het geleverde knutselmateriaal, ook alledaags knutselmateriaal kunt gebruiken bij Nintendo Labo.

Stiekem is Nintendo Labo nog best diepgaand!

Nieuwe Trailer – Nintendo Labo

video
play-rounded-fill

De eerste twee pakketten van Nintendo Labo verschijnen op 27 april exclusief op de Nintendo Switch. Beide pakketten bevatten zowel de software, als de juiste bouwmaterialen.