Nieuwe Trailers Attack On Titan 2

Nieuwe Trailers Attack On Titan 2

KOEI TECMO America onthulde een overvloed aan extra bonusinhoud die beschikbaar is voor fans die de standaard- of Digital Deluxe-versies van ATTACK ON TITAN 2 vooraf bestellen vóór de lancering.

Het langverwachte vervolg komt naar het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, Xbox One, het all-in-one games- en entertainmentsysteem van Microsoft, Nintendo Switch ™ en digitaal op Windows-pc via Steam® op 20 maart 2018.

ATTACK ON TITAN 2’s Digital Deluxe versie

De Digital Deluxe-versie van TITAN 2 omvat de volledige game en een pakket unieke kostuums, die wekelijks na de release van de game worden uitgebracht. Digitale pre-orders van de Digital Deluxe of standaardversies op Xbox One en Nintendo Switch bevatten een bonuspakket met kostuums voor eenvoudige kleding voor Eren, Mikasa, Armin, Levi, Christa, Ymir, Reiner en Bertholdt. Voor PlayStation bevat het een bonuspakket met kostuums voor gewone kleding voor Eren, Mikasa, Armin, Levi, Christa, Ymir en zes PlayStation-avatars voor Mikasa, Eren, Levi, Reiner, Christa en Erwin.

Degenen die het spel digitaal kopen op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch of pc via Steam binnen vier weken na de lancering van het spel, ontvangen een bonuspakket met kostuums voor eenvoudige kleding voor Eren, Mikasa, Armin en Levi.

Bonussen

Deze bonussen zullen extra speelbare personages van de speler mogelijk maken als ze het aangrijpende verhaal herbeleven van de wereldwijde anime-hit ‘Attack on Titan’ – inclusief een potentieel nieuw perspectief met hun eigen custom scout.

In ATTACK ON TITAN 2 kunnen spelers hun eigen aangepaste scout selecteren – gemaakt via de Character Creation Studio – of een van hun favoriete personages uit een selectie van meer dan 30.
KOEI TECMO America bracht naast deze aankondiging ook twee opwindende nieuwe trailers uit; de eerste trailer laat de gameplay van ATTACK ON TITAN 2 op de Nintendo Switch zien – met een mix van battle en Town Life-clips, terwijl de tweede trailer zich richt op de snelle, hectische actie waar de serie om bekend staat.

Nieuwe assets bevatten ook afbeeldingen van de standaard en Digital Deluxe pre-order content.

Battle Trailer

video

 Nintendo Switch Trailer

video

Ad