Nieuwe Trailers – Super Slime Arena en Astalon: Tears Of The Earth

Nieuwe Trailers – Super Slime Arena en Astalon: Tears Of The Earth

Tijdens de livestream van het 2de jubileum van Dangen Entertainment onthulde de uitgever nieuwe trailers voor twee aanstaande Nintendo Switch-games.

Super Slime Arena

video
play-rounded-fill

Super Slime Arena is een multiplayer-vechtgame die de toegankelijkheid en chaos van gelijke delen omarmt. Elk slijm heeft een unieke aanval en elke aanval is een een-hit-KO. Elke keer dat je slijm wordt gekoost, reageer je als een ander personage. Echte beheersing vereist begrip van 32 slimes met unieke eigenschappen, en leren hoe hun vaardigheden interageren in meer dan duizend mogelijke match-ups!

  • Speel op 12 unieke podia in 5 verschillende speltypen. Duik in de chaotische actie van de Shuffle-modus, of overweeg zorgvuldig elke matchup tijdens het plukken en tegenpikken van slimes voor Elimination-modus. Verken de wildernis van de Rainbow Jungle, ril je van muren in Lucky Neko Pinball of vecht tussen hogesnelheidstreinen op Slime Station
  • Geniet van handgemaakte 16-bits pixelart achtergronden en een originele, retro-geïnspireerde soundtrack van verschillende artiesten
  • Vecht met al je vrienden en al je controllers! Betreed de arena met bijna elke controller, van retro tot modern, fightsticks of flightsticks, plastic gitaren en bongo’s!
  • Geïnspireerd door een overvloed van Japanse consoles uit de jaren 90 en moderne klassiekers, is de Super Slime Arena erop gericht om de unieke vreugde te vangen van het samen spelen in een vriendelijke en toegankelijke vechtgame voor iedereen!

Astalon: Tears Of The Earth

video
play-rounded-fill

Astalon: Tears of the Earth is de liefdesbrief van LABS Works naar de games van de jaren 80, maar wat misschien een simpele actie-platformer lijkt, heeft verschillende verrassingen onder de motorkap!

Drie ontdekkingsreizigers dwalen door een post-apocalyptische woestijn om een ​​manier te vinden om de mensen in hun dorp te redden. Een donkere, verwrongen toren is omhoog geduwd vanuit de diepten van de aarde … maar houdt het de antwoorden die ze zoeken?

Gebruik de unieke vaardigheden en persoonlijkheden van drie verschillende personages om een ​​slechte toren te verkennen. Versla vreselijke monsters, vind krachtige items en los puzzels op, bereik nieuwe hoogten in de toren bij elke poging. Versterk je feest en verander de regels door de dood te omarmen … en ontdek de ontelbare geheimen van de wereld van Astalon!

  • Prachtig gedetailleerde en authentiek uitziende pixelkunst, geïnspireerd op het 8-bits tijdperk van videogames
  • Personagekunst door Ryusuke Mita, maker van de manga Dragon Half
  • Een chiptune-soundtrack van de videogamemuziekgroep KILLSCREEN
  • Honderden kamers – talloze uren van uitdagende verkenning wachten op je!
  • Verzamel een verscheidenheid aan magische items die je drie personages van nieuwe vaardigheden zullen voorzien