Nieuwe website van Nintendo of America toont speeltijd statistieken van Switch

Nieuwe website van Nintendo of America toont speeltijd statistieken van Switch

Nintendo of America heeft een nieuwe website onthuld die iemands Switch-statistieken van heel 2019 verzamelt. Noord-Amerikaanse fans kunnen namelijk hun meest gespeelde games, aantal gespeelde uren, aantal gespeelde games, meest actieve dag en Nintendo Gold Points controleren verzameld!

Helaas beperkt

Je kunt het hier bekijken; https://switch.nintendo.com/year-in-review/ 
Maar helaas, als je niet uit de VS of Canada komt, krijg je deze kennisgeving;

Unfortunately, we have bad news for you.

Nintendo Switch Year in Review 2019 is only open to non-supervised Nintendo Accounts registered in the U.S. and Canada.

Sorry about that.
Thank you for your interest!

Dus helaas hebben we geen toegang tot de Nintendo Switch-statistieken buiten de console of zelfs op een goede manier op een officieel Nintendo-platform.

We werken ook aan iets cools

Daarom hebben we bij NintendoReporters het Nintendo Collection System opgezet. Als je lid wordt, kun je ervoor kiezen om je Nintendo-collectie digitaal in te richten, zodat je alles kunt bijhouden wat je collectie maakt.

Klein teaser schot;

users_collections-teaser

Houd er rekening mee dat we nog steeds bezig zijn met het toevoegen van alle oudere titels, zodat je nog niet elke gametitel kunt toevoegen, maar in het komende jaar kun je elke titel van NES tot aan de Nintendo Switch toevoegen.

Het geeft je ook de mogelijkheid om in te stellen / bij te houden; je favorieten, verlanglijstjes en games die je hebt uitgespeeld. Je krijgt ook de mogelijkheid om dit te delen met andere leden, iedereen of om voor jezelf te houden.

Ad