Nieuwe Xenoblade Chronicles 3 overview trailer

Nieuwe Xenoblade Chronicles 3 overview trailer

De JRPG Xenoblade Chronicles 3 van het geweldige team van Monolith Soft is een van de belangrijkste nieuwe releases dit jaar tot nu toe voor de Nintendo Switch.

Hoewel Splatoon 3 de game recentelijk een beetje heeft ingehaald, is het nog steeds een ervaring die het waard is om in te verdwalen. Om dit te benadrukken heeft Nintendo of America een gloednieuwe trailer gemaakt die potentiële fans laat zien wat ze missen.

video
play-rounded-fill

Hoewel hun verhalen op het slagveld beginnen, zal hun strijd tegen een gedeelde vijand veel meer over hen onthullen. Mis de ontroerende en actievolle reis van Xenoblade Chronicles 3 niet!

Over Xenoblade Chronicles 3

Leef voor de strijd. een gevecht voor het leven

Ga met Noah en Mio, inwoners van de rivaliserende landen Keves en Agnus, mee op een ontroerend avontuur over een conflicterende planeet die een sinister mysterie verbergt. Verken uitgestrekte, magische vergezichten en word een meester in vloeiende realtime RPG-gevechten terwijl je de werkelijke vijand onthult die alles bestuurt.

Ontdek een enorm en divers universum.

Creëer je eigen route door adembenemende scifi-landschappen vol ontdekkingen. Verken de wereld om nieuwe plaatsen, voorwerpen, rijkdommen en ongewone wezens te ontdekken. Misschien herken je onderweg zelfs een paar bekende sites.

De uitgestrekte en gevarieerde landschappen van Aionios omvatten grasvlakten, meren, bossen, sneeuwlandschappen, zeeën en watervallen, die allemaal een grote verscheidenheid aan fauna en vreemde monumenten herbergen. De gruwelijke strijd die hier is uitgevochten staat in schril contrast met de natuurlijke schoonheid.

Kolonies

De landen Keves en Agnus hebben overal buitenposten waar ze zaken doen. Je kunt er koken, edelstenen maken om je vaardigheden aan te scherpen en missies accepteren om de lokale bevolking te helpen met dagelijkse activiteiten.

Ferronis

In het centrum van elke kolonie bevinden zich deze verplaatsbare bases. Ze kunnen ook worden omgezet in dodelijke oorlogswapens als de situatie daarom vraagt.

Schaduwrijke koningen leiden Keves en Agnus, maar om welke reden? Het ontvangen van een Homecoming-ceremonie in het bijzijn van hun koningin is de ultieme eer voor de mensen van Aionios.

Verbreed je horizon met de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass Beveilig vier golven nieuwe content met de betaalde DLC voor de game.