Nieuwe Yoku’s Island Express trailer

Nieuwe Yoku’s Island Express trailer

Bekroonde internationale spellenlabel Team17 en onafhankelijke ontwikkelaar Villa Gorilla hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor hun heerlijke flipperkastplatformavontuur Yoku’s Island Express.

Wanneer Yoku arriveert op Mokumana Island om de rol van postmaster over te nemen, is hij klaar voor het gemakkelijke leven, genieten van de zon en het afleveren van pakjes in een tropisch paradijs!

Alles over de Island Express

video
play-rounded-fill

Alles is echter niet goed en Yoku zal snel ontdekken dat Mokuma, de godheid van het eiland, vastzit in een rusteloze sluimering, met zijn nachtmerries die aardbevingen en stormen over het eiland veroorzaken.

Terwijl Yoku op zoek gaat naar een nobele zoektocht om de verontruste god te redden, zal hij het eiland doorkruisen met behulp van een unieke mix van flipperkasten en een hele reeks eigenzinnige dorpelingen langs de weg ontmoeten!

Ontmoet Fosfor die op zoek zijn naar smakelijke Cove-paddestoelen; Ohm, Tilo en Jamja de bergbeklimmers die op de Mt. Hoogtepunt; Spina, Juice Master Jeepers en de rest van de Skull Gang en vele, veel meer prachtige personages.

We kijken er naar uit om deze titel te in onze handen te hebben!