Nieuwe Yooka-Laylee and The Impossible Lair Trailer – Unieke alternatieve levels

Nieuwe Yooka-Laylee and The Impossible Lair Trailer – Unieke alternatieve levels

Tijd voor wat 2.5D-actie. Team17, een wereldwijd gamelabel, heeft in samenwerking met onafhankelijke ontwikkelaar Playtonic Games een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende Yooka-Laylee en de Impossible Lair.

video
play-rounded-fill

Over Yooka-Laylee and the Impossible Lair,

In Yooka-Laylee and the Impossible Lair moeten spelers leden van Queen Phoebee’s Royal Beettalion redden van Capital B in een zoektocht om zijn meest lafste uitdaging ooit aan te gaan – de Impossible Lair.

Spelers zullen een charmante 3D-wereld verkennen om 20 verschillende 2.5D-niveaus te ontdekken, elk met een lid van de Royal Beettalion om te redden.

Terwijl het kleurrijke duo door de overworld doorkruist, zullen Yooka en Laylee nieuwe geheimen en puzzels ontdekken die elk niveau dynamisch kunnen transformeren, waardoor het totale aantal niveaus tot 40 wordt verhoogd.

Breng wat verandering teweeg door elektriciteit aan te sluiten, hoofdstukken onder water te zetten met stromend water of draai ze letterlijk ondersteboven voor radicaal veranderde uitdagingen.

Yooka-Laylee en the Impossible Lair gaan in Q4 2019 naar Nintendo SwitchTM, Xbox One, PlayStation 4 en pc. Er komt ook een fysieke consoleversie.