Nieuwe Ys VIII: Lacrimosa Of Dana Trailer

Nieuwe Ys VIII: Lacrimosa Of Dana Trailer

Nippon Ichi Software heeft ons een nieuwe kijk gegeven op de komende Ys VIII: Lacrimosa Of Dana met een nieuwe trailer voor de Nintendo Switch.

Trailer Ys VIII: Lacrimosa Of Dana

video
play-rounded-fill

De game is gepland om deze zomer naar het platform te komen en deze specifieke trailer geeft ons een kijkje in de personages, actie en enkele van de verhaalscènes die je tegenkomt als je je een weg baant door het enorme spel.

Over Ys VIII: Lacrimosa Of Dana

Na het zinken van zijn schip dreef de avonturier Adol naar een verlaten eiland, bewoond door venijnige wezens die zich op verschillende manieren hebben ontwikkeld.

Om zijn eigen leven veilig te stellen zal Adol overlevenden moeten zoeken en een basis moeten opbouwen. Deze basis zal zich verder ontwikkelen tijdens de voortgang van zijn avontuur.

Onderweg zal Adol zich moeten verdedigen tegen talloze roofzuchtige monsters. Sla, stoot en doorboor je vijanden in bliksemsnelle gevechten! Wissel af tussen je personages met verschillende aanvalstypes om voordeel te krijgen in de strijd, en gebruik daarna op het juiste moment een speciale move om je tegenstander neer te maaien!

Dit is het verhaal van Adol, de man die vecht voor zijn leven, en de mysterieuze Dana, de vrouw die in zijn dromen verschijnt… Twee zielen, gescheiden door tijd en ruimte, zullen de geschiedenis herschrijven.