Nieuwe Zelda DLC voor Mario Kart 8 Deluxe

Nieuwe Zelda DLC voor Mario Kart 8 Deluxe

Er is een update uitgekomen voor Mario Kart 8 Deluxe. Deze remake van de originele Mario Kart 8 is daarmee voorzien van gratis DLC. Speel voortaan als Link in zijn Champion’s Tunic!

Als je een aantal weken geleden had gezegd dat er (gratis) DLC voor Mario Kart 8 Deluxe zou komen had iedereen je voor gek verklaard. Toch komt deze update niet geheel onverwacht. Nog niet zo lang geleden heeft een medewerker van Nintendo in een interview gezegd nog niet klaar te zijn met Mario Kart 8.

video
play-rounded-fill
 

Meer over de Zelda Mario Kart 8 Deluxe DLC

Het gratis DLC pakket bevat naast een nieuw speelbaar personage ook nog enkele andere voorwerpen. Zo zal de Master Cycle Zero vanaf nu ook speelbaar zijn. Deze motor zagen we voor het eerst als DLC bij Zelda Breath of the Wild. Daarnaast zijn speciale banden en een nieuwe glider uitgebracht zodat je de hele set compleet kan maken.

Beschikbaar?

De gratis update is per direct te downloaden op de Nintendo Switch. Als je de software opstart zal je meteen een melding krijgen. Wil je liever het spel handmatig updaten, navigeer dan in het startmenu naar het spel, klik op het “+” knopje op de rechter Joy-Con en start de update vanaf daar.