Nieuwste DLC Fire Emblem Warriors beschikbaar

Nieuwste DLC Fire Emblem Warriors beschikbaar

Het spel Fire Emblem Warriors is een van de minder bekende spellen voor de Nintendo Switch (en New 3DS) hebben we soms het gevoel. Fire Emblem Warriors kwam de week voor Super Mario Odyssey uit en dat zal ook zeker niet geholpen hebben om het wat meer in de spotlight te zetten.

Oorsprong Warriors

Fire Emblem Warriors is het tweede spel waarbij de Warriors serie gecombineerd wordt met een Nintendo serie. Eerder hadden we Hyrule Warriors op de Nintendo Wii U.

In Fire Emblem Warriors ga je met een van de vele speelbare karakters de strijd aan om hordes vijanden te verslaan. Door gebruik te maken van speciale combo’s kan je in een klap tientallen monsters verslaan.
Om dit spel interessant te houden komen er dus verschillende DLC packs uit.

Derde DLC pack

Het derde DLC pack staat in het teken van Fire Emblem Awakening en bevat de volgende personages en andere toevoegingen:

Personages
Owain (zwaardvechter)
Tharja (duistere tovenaar)
Olivia (danseres met zwaard)

History Maps
Scion of Legend
Exalt Emmeryn
Caravan Dancer

Verder zitten er een aantal karakterspecifieke wapens in het spel en zullen er nieuwe skills beschikbaar zijn. Om dit derde DLC pack te kunnen downloaden zal je ook de 1.5.0 update van het spel nodig hebben.

Deze verhoogt het maximale levels van je personages van 130 tot 150. Ook ondersteunt versie 1.5.0 de video recording functie van de Nintendo Switch. 

Als je Hyrule Warriors op de Wii U interessant vond dan is Fire Emblem Warriors wellicht ook interessant voor jou!