Nieuwste Gameplay Trailer Pokemon Let’s GO Pikachu/Eevee

Nieuwste Gameplay Trailer Pokemon Let’s GO Pikachu/Eevee

Nintendo heeft een gloednieuwe “Catch, Trainer, Battle” -trailer uitgebracht voor Pokemon Let’s GO Pikachu / Eevee. In de trailer zien we de verschillende manieren waarop je in de regio Kanto kunt spelen.

video

Kies je partner en Let’s GO!

Ga je samenwerken met de energieke Pikachu … of de standvastige Eevee? Hoe dan ook, de tijd is eindelijk gekomen om een nieuwe reis te maken door de geliefde Kanto-regio!

Word de beste Pokémon-trainer als je vecht tegen andere trainers, gymleiders en het sinistere Team Rocket. Vang Pokémon in het wild met een zachte werpbeweging met een Joy-Con ™ -controller of een Poké Ball ™ Plus-accessoire, dat oplicht, trilt en geluiden maakt om je avontuur tot leven te brengen. U kunt ook knopbedieningen gebruiken in de Handheld-modus.

Deel uw avontuur met familie of vrienden met een tweede Joy-Con of Poké Ball Plus (afzonderlijk verkrijgbaar). Je kunt zelfs verbinding maken met de Pokémon ™ GO-app met een compatibele smartphone om Pokémon over te brengen die oorspronkelijk in de regio Kanto is ontdekt!

Ad